A murit unul dintre cei mai mari basiști din România. Era infectat cu Covid-19

A murit unul dintre cei mai mari basiști din România. Laur Fratostiteanu făcea parte din formaţia Titan, din Iaşi, și era iubit mai ales de publicul rock.

Tragedia a fost anunţată pe reţelele de socializare de medicul Lucian Burlea.

„Era medic stomatolog şi unul dintre cei mai mari bass-işti din România, înainte de ’89, chiar și după”, a transmis Lucian Burlea.

A murit basistul Laur Fratostiteanu. „Era un mare jazzman şi unul dintre cei mai frumoşi oameni”

Foto: Facebook/Lucian Burlea

„Mi-a murit un prieten vechi şi foarte drag. Laur Fratostiteanu, medic stomatolog şi unul dintre cei mai mari bass-işti din România, înainte de ’89, chiar şi după, un mare jazzman şi unul dintre cei mai frumoşi oameni, atât fizic, cât şi caracterial, pe care i-am cunoscut în întreaga mea existenţă.

Era frumos ca un actor şi era bun, ca o rudă directă de-a lui Dumnezeu. Avea o lumină în privire şi o căldură în zâmbet, cu totul şi cu totul speciale.

Cred că era mai mare decât mine, cu circa 3-4 ani”, a scris medicul Lucian Burlea.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Laur Fratostiteanu a făcut parte din formaţia Titan. Era iubit mai ales de publicul rock.

„A fost bass-istul trupei Titan, din Iași, o trupa la vremea respectivă, avangardistă, cu intrumentiști foarte buni și care au avut un impact real puternic, pentru noi, cei care atunci iubeam muzica rock”, a mai transmis medicul Lucian Burlea.

Din păcate, basistul formației din Iași s-a infectat cu Covid-19.

A murit Laur Fratostiteanu, basistul formației Titan. „Covid l-a lovit năprasnic”

Medicul Lucian Burlea a afirmat că Laur Fratostiteanu era un antivaccinist convins.

„Din nefericire, şi-mi pare rău că spun asta, aici, a fost un mare antivaccinist. Covid l-a lovit năprasnic”, a mai scris medicul pe pagina sa de Facebook.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com