A născut vloggerița Sînziana Iacob. Nu o să-ți vină să crezi care e numele bebelușului - RADIO FX NET

A născut vloggerița Sînziana Iacob. Nu o să-ți vină să crezi care e numele bebelușului

A venit ziua cea mare pentru Sînziana Iacob. Vloggerița a născut astăzi un băiețel perfect sănătos pe care și ea și soțul ei, Alexandru, l-au așteptat cu mare nerăbdare. Printr-o postare pe Instagram, Sînziana și-a anunțat urmăritorii că a devenit mamă. Băiețelul, care are un nume inedit, a primit nota 10 la naștere.

Sînziana Iacob a devenit mamă

Vloggerița Sînziana Iacob a născut astăzi și a dat marea veste pe Instagram, acolo unde este și locul în care își desfășoară activitatea. Băiețelul Sînzianei și al lui Alexandru Iacob are un nume cu totul deosebit. Se numește Nor Iacob, are 3.6 kg și 52 de cm.

Vi-l prezentam pe Nor Iacob. Născut în această dimineață la 6:30, cu 3635 kg, 52 cm, prin naștere naturală. Nota 10! Și ca să fim bine înțeleși din prima, vorbim despre un Nor pufos, un Nor de Lumină, un Nor Norocos, pe un cer întotdeauna senin. Un Nor din care răsare curcubeul, a scris Sînziana pe Instagram.

Iată postarea!

Sînziana și Alexandru sunt în al nouălea cer. Vloggerița a avut activitate până în ultima zi și a fost activă și pe Instagram unde a ținut legătura cu fanii ei pe toată perioada sarcinii.

Iată ce spunea Sînziana în ziua în care a anunțat public că ea și iubitul ei așteaptă un copil:

Parents to be. În 2020 Dumnezeu a trimis la noi o Scânteie de Lumina Divină, Pură și Curată, ca o picătură de roua. În Inima mea Cerească e doar cântec, bucurie și recunoștință, mulțumind zilnic pentru așa o magnifica splendoare! În inima mea de Soare de 3 luni este cea mai mare sărbătoare! Te iubesc @alexandru.iacob_ !
Sunt cea mai fericită pentru că în această călătorie, Tu ești cel care mă ține în inimă, în brațe și de mână!, spune Sînziana.

Cei doi tineri s-au căsătorit recent, în format restrâns, și au anunțat că vor face o nuntă mare când lucrurile se vor așeza în țară (în ceea ce privește pandemia de coronavirus).

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com