A părăsit-o la altar, apoi s-a întors să-i explice motivul. Reacția femeii este admirabilă

A fost părăsită la altar, a trăit o adevărată dramă, dar și-a șters lacrimile, s-a ridicat și a pregătit o răzbunare pentru cel care i-a frânt inima. Primele zile au fost crunte pentru Melanie Blake. Alături de ea au stat câinele ei devotat și prietenii care erau și ei șocați de ceea ce s-a întâmplat.

a

Cum a reacționat o femeie care a fost părăsită la altar

Melanie Blake a făcut publică povestea ei de dragoste care s-a terminat într-un mod total neașteptat. Cel cu care credea că își va petrece tot restul vieții, a părăsit-o printr-un mesaj text, chiar în ziua în care urmau să-și unească destinele.

Femeia își amintește cum au decurs primele ore de după șocul provocat de gestul iubitului ei.

În timp ce stăteam întinsă în pat, după o noapte nedormită, mi-am stors creierul gândindu-mă cum un bărbat care avea numele meu tatuat pe inimă, să mă părăsească la altar și să încheie povestea noastră printru sms, a spus Melanie.

Femeia spune că și-a rugat prietenele, care i-au stat alături în acea zi, să o lase singure, spunându-le că se simte mai bine. Planul ei era să îl caute pe bărbat. Nu a mai fost nevoie, pentru că după câteva ore, soneria a sunat și Melanie s-a trezit cu el la ușă.

Iubitul ei suna pentru prima dată la ușa casei lor. Avea cheie, dar de data aceasta nu a folosit-o. Melanie s-a bucurat și s-a enervat în același timp când l-a văzut. A trecut pe lângă ea și a intrat în casă. Dialogul dintre ei a fost incredibil.

Încă te iubesc. M-am speriat, iartă-mă, i-a spus el. Melanie a rămas siderată de aceste cuvinte. Ea a țipat la el și l-a întrebat cum poate să o iubească după ce a umilit-o și a lăsat-o să-l aștepte la altar, în fața familiei și a prietenilor.

I-a spus că a părăsit-o la altar, dar că o iubește

Bărbatul: Pur și simplu nu am putut intra, a spus bărbatul.

Melanie a întrebat: Adică ai fost acolo și ai stat afară?

Bărbatul:  pur și simplu m-am speriat. Nu cred că te pot iubi așa cum meriți. Cred că am intrat în relația asta prea devreme și nu am avut timp liber pentru mine, după divorțul prin care am trecut.

Uimită, Melanie a replicat: Am petrecut cinci ani îngrijind copiii tăi, am locuit împreună, am planificat o nuntă și acum îmi spui că ai nevoie de timp?

Liniștea a umplut încă o dată camera, deoarece durerea care pe care Melanie o simțise toată săptămâna fusese înlocuită de o furie teribilă.

Melanie: Ieși afară. (El se uita la mine cu ochii ăia pe care am crezut că îi voi privi pentru tot restul vieții. De data aceasta mă uitam la un străin)

Bărbatul: Lasă-mă să-ți explic. Te iubesc, doar că…

Melanie: Nu ai ce să explici. Niciun bărbat adevărat nu ar face asta femeii pe care o iubește. Ieși din casa mea!

Câteva minute mai târziu, am auzit ușa închizându-se și viitorul pe care îl planificasem părea că dispare odată cu ea…, a spus Melanie care a încheiat astfel o poveste de dragoste de cinci ani.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com