A săpat în pământ până a găsit o comoară. Acest bărbat dezgroapă istoria

Un bărbat din Kansas are un hobby mai neobișnuit.

a

 “Sunt doar câțiva dintre noi care fac asta în statul nostru”, a spus Kenny Reiser.

Gândiți-vă la acest hobby ca la căutatul în  tomberoanele de gunoi și găsirea gunoi ascuns – sau unii se pot referi la ea ca comoară.

“În anii 1800, oamenii nu aveau un camion de gunoi care să strângă gunoiul. Asta e în cazul în care au aruncat gunoiul lor, de aceea toate aceste lucruri sunt încă acolo”, a spus Racer.

Un prieten al lui Resser i-a prezentat hobby-ul lui după o lungă perioadă, acesta fiind  colectarea artefacte indiene.

“După un timp, unul dintre oamenii din Oklahoma mi-a dat o anchetă despre asta și apoi, știți, cum sunt învățat cum să o fac și lucruri de genul asta”, a spus el.

„Atunci, m-am dus pe cont propriu să sap în șopreane vechi”

Cum funcționează?

Resser plănuiește fiecare dintre săpăturile sale. Se folosește hărți Sanborn din secolul al XIX-lea și al XX-lea, hărți detaliate ale orașelor și orașelor din SUA și hărți de teren pentru a afla unde se află șoproanele.

“Te duci în aceste orașe și sunt foarte goale acum, dar în anii 1800 ar fi existat o casă acolo și aceste hărți ar arăta exact unde au fost casele. ”a explicat Racer.

Când sunteți în căutarea acestor șoproane în curtea din spate, pământul devine, de obicei, rigid. Apoi, când te lovești de un șopron, uneori puteți folosi doar două degete și pur și simplu împingeți sonda pe teren, “el a spus.

Acesta  spus că cel mai bine este să meargă la “săpat” după o ploaie mare, deoarece solul este moale, fiind  un mare avantaj atunci când el trebuie să sape adânc.

“În Horton, știți, șoproanele sunt de obicei aproximativ 5 de metri adâncime, dar am săpat și în Atchinson, care au fost de aproximativ 12 de metri adâncime, așa că trebuie să aveți o scară pentru a ieși din ele”, a spus el.

Ce a descoperit?

Sticle de medicină sin 1800, țevi, păpusi, îți poți da cu presupusul despre poveștile lor.

El a spus că una dintre părțile sale preferate în săpături este că arată descoperirile sale despre oamenii care trăiau acolo.

“Acești oameni ies și văd aceste lucruri în curtea lor fără să știe că erau în pământ”, a spus Racer.

“Vezi fețele lor și știi că sunt șocați. Toate astea spun o poveste despre oamenii care au trăit înainte.”

Reiser a arătat zeci de povești într-o expoziție la el acasă, în Auburn, Kansas. El a spus că are planuri să sape și să colecteze până când soția lui îi dă acordul.

“E probabil fericit că îl las să iasă din casă din când în când”, spune soția lui Reiser.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com