A slăbit 127 de kilograme în 2 ani de zile consumând în special două preparate alimentare

Un britanic a reușit să dea jos 127 de kilograme în aproximativ 2 ani. Dave, în vârstă de 45 de ani, a obținut performanța vieții sale.

a

Dave a ajuns la 90 de kilograme cu o dietă sănătoasă
Purta haine de mărimea 8XL (de 8 ori XL), iar greutatea la care a ajuns i-a amenințat sănătatea.

Dave Lancaster și-a dat seama că trebuie să facă ceva în acest sens în momentul în care și-a dat seama că nu poate duce la bun sfârșit acțiuni simple pentru majoritatea semenilor lui.

De pildă, obosea dacă se plimba puțin, lucru care l-a făcut să se trezească și să se ambiționeze.

Bărbatul a reușit să scape de corvoada vieții sale mergând pe jos 9,700 de kilometri și renunțând la produsele fast-food.

Potrivit Fox News, Dave cântărea în anul 2016 nu mai puțin de 217 kilograme. În doi ani, a reușit să scape de 127 dintre ele.

Nu doar că a reușit să ajungă la 90 de kilograme, dar acestuia i s-a retras diagnosticul de diabet tip 2

„Îmi era greu să merg până la serviciu, ieșeam afară atât de rar că eram aproape complet imobilizat. Era din ce în ce mai greu pe măsură ce luam în greutate, iar lumea mea practic se micșora”, a declarat britanicul.

„Încap în scaunul mașinii mele și în autobuze și trenuri și avioane. Nu mai stau cu teamă că se poate rupe banca cu mine. Pot să îmi cumpăr haine de oriunde și să îmi pun singur șosetele. Pot să merg kilometri întregi, să alerg și să cobor scările”, a spus Lancaster pentru Fox News.

Preparatele pe care le-a consumat în mod special au fost sucurile naturale de fructe și cele de legume. Apoi, a combinat carnea slabă în grăsimi și peștele cu garnituri de legume timp de aproape 2 ani. Asta a fost rețeta lui de slăbit, conform presei americane.

„Acum nu mă mai întâlnesc cu prietenii mei acasă, ci îi invit la o plimbare”, a subliniat el.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com