A stâns toți banii căzuți pe stradă, iar acum are o avere!

A stâns toți banii căzuți pe stradă, iar acum are o avere!

A stâns toți banii căzuți pe stradă, iar acum are o avere! Un bărbat din Louisiana a strâns fiecare bănuț pe care l-a găsit pe stradă. Nu a risipit niciun penny, iar după 45 de ani a trăit șocul vieții lui. Nu și-ar fi imaginat niciodată că va putea strânge o avere, doar din monede. 15 bidoane de apă, cu o capacitate de 20 de litri, pline ochi cu monede au fost duse la bancă pentru a fi schimbați

Otha Anders a strns fiecare penny găsit pe stradă timp de 45 de ani. Deși pare un obicei ciudat, bărbatul și-a explicat decizia:

„Eram convins ca agonisirea fiecarui penny pierdut sau aruncat era un stimulent din partea lui Dumnezeu, amintindu-mi sa fiu mereu recunoscator.”

Toată această aventură a devenit atât de arzătoare încât bărbatul era în stare chiar să schimbe un dolar pentru a avea mai mulți penny.

A stâns toți banii căzuți pe stradă, iar acum are o avere!

„Daca eram acasa la cineva si gaseam un penny, il luam si il pastram. Mereu spuneam ca daca este vorba de o moneda de 25 de centi, ii voi inapoia, dar daca este un penny, il voi pastra„, spune acesta.

Pentru că polița de asigurări nu îi acoperea colecția sa, bărbatul a fost nevoit să meargă la bancă. A durat 5 ore pentru a se număra întreaga sumă. Totalul a fost unul surprinzator – $5,136.14! Anders a declarant ca va cheltui toata suma pentru a-si plati un tratament stomatologic.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com