A văzut un bebeluş în maşină. Alături, un bilet. Când l-a citit, a chemat Poliţia

Fotografia unui bebeluş abandonat într-o maşină, în parcarea unui supermarket, a împărţit internetul în două: pe de o parte, sunt oameni care, după ce i-au aflat povestea, s-au arătat încântaţi de gestul mamei; pe de altă parte, au fost voci care au susţinut, sus şi tare, că femeia ar trebui să fie decăzută din drepturile părinteşti şi micuţul – dus la orfelinat.

Fotografia în cauză a fost făcută în parcarea unui supermarket din Porirua, Noua Zeelandă, de un bărbat care a parcat lângă maşina în care se afla bebeluşul.

„Mama e înăuntru, face câteva cumpărături. Dacă vezi că am nevoie de ceva, sun-o!”, scria pe biletul pus peste bebeluş. Mai jos, era şi numărul de telefon al mamei.

„Când am văzut bebeluşul abandonat în maşină, cu biletul de gât, ne-am speriat! Apoi am citit mesajul… După aceea, am decis, împreună cu soţia mea, să stăm lângă maşină, să vedem dacă mama copilului îşi face apariţia şi cât de repede”, a declarat bărbatul, pentru presa locală.

Fotografia, postată pe o reţea de socializare, a devenit în câteva minute virală.

După ce a văzut-o, Sue Campbell, un asistent social, a atras atenţia asupra riscurilor la care sunt supuşi copiii lăsaţi în maşină, nesupravegheaţi: „Copiii se pot deshidrata extrem de repede. În plus, un bebeluş nu se poate apăra, nu poate striga după ajutor, în caz de nevoie…”

Mama inconştientă trebuie să plătească acum o amendă de 1.600 de dolari pentru că a lăsat copilul nesupravegheat în maşină. Din fericire, micuţul nu a avut de suferit, de pe urma neglijenţei mamei.

Sursa: realitatea.net

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com