AD

SANATATE

Această plantă distruge 98% din celulele canceroase în doar 16 ore. Creşte şi în România!

todayseptembrie 15, 2017

Background
share close
AD
AD

Oamenii de știință încearcă, în mod constant, să găsească un leac împotriva cancerului și se pare că l-au găsit. Este vorba de o plantă care se găsește și în România și care, potrivit unui studiu publicat în „Life Science”, poate distruge până la 98% din celulele canceroase, în doar 16 de ore.

Planta se numește pelinita (Artemisia annua) sau pelinul dulce și singură distruge până la 28% dintre celulele canceroase, dar, în combinație cu fierul, le distruge aproape în totalitate și asta fără să afecteze celulele sănătoase.

Artemisinina, substanță activă din această plantă, a fost folosit, în trecut, ca remediu împotriva malariei.

Fierul se acumulează în celulele canceroase, datorită receptorilor de transferină care le ajută în procesul de diviziune celulară. Și celulele normale au, de asemenea, acești receptori, dar celulele canceroase pot fi vizate de combinația de fier și artemisinina.

Există numeroase experimente realizate, până în prezent, și toate dovedesc că, în combinație cu fierul, artemisinina poate distruge în mod eficient cancerul.

Testata pe 55 de tipuri de cancer

Artemisinina a fost izolată, pentru prima dată, în anul 1972, de către savanții chinezi Henry Lai și Narendra Singh de la Universitatea din Washington, care au utilizat-o pentru tratamentul malariei, în timpul Războiului din Vietnam. Artemisinina este antimalaric recunoscut, fiind eficientă în lupta împotriva tulpinilor de Plasmodium cu rezistență medicamentoasă.

În ansamblu, pelinita a fost testată pe 55 de tipuri de celule canceroase. După cele mai noi cercetări științifice, reiese că leucemia, cancerul de colon, melanomul (cancer de piele), cancerul la sân, cancerul la prostată, tumorile cerebrale și cancerul la rinichi răspund bine la tratament. Planta este eficientă și în tratarea cancerului la pancreas.

Sursa: BZI.ro

Ce spune scrisul tău despre tine și despre personalitatea ta

Este uimitor cât de mult poți spune doar din scrisul de mână al unei persoane. La fel ca limbajul corpului, și scrisul de mână vorbesc despre caracterul și personalitatea ta și poate fi chiar utilizat pentru a indica probleme grave de sănătate.

Noi, cei de la Tasta.ro, am adunat cele mai predominante caracteristici ale caligrafiei care vă definesc personalitatea.

Iată cât de mult contează mărimea, cât de înclinate sunt cuvintele, dar și cum pui punctul pe „i”.

Mărimea contează
Când analizezi scrisul de mână, dimensiunea literelor este obligatorie. Dacă scrii cu litere mari, ești un extrovertit. Ești prietenos, încrezător și reușești ușor să stabilești contacte cu oameni noi. Nu te deranjează să fii în centrul atenției. Dacă scrii cu litere mici, este posibil să ai o personalitate introvertită. Ești concentrat, atent și timid. Întotdeauna acorzi atenție detaliilor și analizezi oamenii înainte de a deveni încrezător și confortabil în jurul lor.

Distanta dintre cuvinte si litere
Spațiul mare dintre cuvinte indică faptul că ai probleme de încredere. Ești predispuș la singurătate și eviti contactul cu alte persoane. Distanțele medii arată că te simți confortabil cu ceilalți. Dacă alegei să scrieți cu spații înguste, este posibil să fii instabili fie în emoții, fie în gândire. Simtț nevoia de a fi in jurul oamenilor și nu poți să stai singur.
Distanțele medii între litere indică o persoană sigură și independentă. Literele scrise apropiat arată că nu ești mulțumit de tine și probabil că ai stima de sine scăzută.

Înclinarea cuvintelor
Dacă scrisul tău nu este înclinat, ești o persoană practică, logică și echilibrată. Ai control asupra emoțiilor și situațiilor din mediul tău. Dacă, totuși, scrii înclinat spre dreapta, poți fi mai puțin controlat și mai deschisă la experiențe noi. Îți place să întâlnești oameni noi și să faci schimbări care te entuziasmează. Dar există o a treia opțiune: dacă tinzi să scrii înclinat spre stânga, poți fi mai precaut și timid. Nu-ți place să fii în centrul atenției, dar ești bun la munca în echipă.

Cum pui punctul pe „i”
Punctul peste “i” pare un detaliu nesemnificativ, dar veii fi impresionat să vezi cât de multe spune despre tine. Dacă pui punctul înalt, probabil că ai o imaginați bogatăe. Ești un visător obișnuit cu capul în nori. Dacă folosești o linie în loc de punct, ești prea critic și observator. Te împingi la maxim și simți mereu că poți să faci mai bine. Un cerc sau un alt simbol în loc de un punct arată că ești creativ și de multe ori acționezi copilărește. Îți place să te joci și să profiți de orice ocazie pe care trebuie îți lași semnul distinctiv.

Presiune
Presiunea pe care o pui pe hârtie vorbește despre vitalitatea și securitatea interioară. Presiunea puternică vorbește despre puterea, stima de sine și încredere. Ești foarte angajat în ce faci și întotdeauna privești înainte. Dar dacă presiunea este moale, este mai probabil să fii sensibil și empatic. Întotdeauna te îndoiești și îți este greu să iei decizii.

10 dintre cele mai amuzante lucruri spuse vreodată într-o sală de judecată

În ciuda faptului că sălile de judecată și cazurile prezentate acolo sunt, avocații și martorii implicați categoric pot avea un simț al umorului în anumite situații, care dacă neintenționat. În orice caz, iese o comedie destul de bună.

Mai jos, vă redăm câteva dintre cele mai amuzante lucruri care s-au spus vreodată într-o sală de judecată, un loc în care nu te-ai aștepta ca glumele sau prostia să primeze. Iată cele mai memorabile replici rostite vreodată în sala de judecată:

1) Unele lucruri nu sunt chiar atât de simple pe cât par

Avocat: Cum s-a terminat prima ta căsătorie?

Martor: Cu moarte.

Avocat: A cui moarte?

Martor: Ia ghicește.

2) Folosirea jurământului este un motiv bun de a face o glumă

Avocat: Acum, domnule, sunt convins că sunteți un om inteligent și onest…

Martor: Mulțumesc. Dacă nu aș fi fost sub jurământ, v-aș fi returnat complimentul.

3) Unele întrebări sunt mult prea complicate

Avocat: Când a plecat, dacă ai fi plecat tu și ar fi plecat și ea, dacă ea ar fi vrut și ar fi fost în stare, și momentan să excludem toate restricțiile pentru care ea nu ar fi trebuit să plece, ai fi adus-o, asta însemnând tu și ea, cu el la gară?

Celălalt avocat: Obiecție. Întrebarea asta ar trebui să fie luată și executată.

4) Când iei răspunsurile mult prea literal

Avocat: Toate răspunsurile trebuie să fie orale, ok? La ce școală ai mers?

Martor: Oral…

5) Ce-i drept, luminile erau destul de sclipitoare

Avocat: Ofițer, atunci când ai oprit inculpatul, luminile tale roșii și albastre sclipeau?

Martor: Da.

Avocat: Pârâta a spus ceva când a ieșit din mașină?

Martor: Da, domnule.

Avocat: Ce a spus ea?

Martor: „La ce discotecă sunt?”

6) Totul este posibil

Avocat: Doctore, înainte de a efectua autopsia, ai verificat pulsul?

Martor: Nu.

Avocat: Ai verificat tensiunea arterială?

Martor: Nu.

Avocat: Ai verificat respirația?

Martor: Nu.

Avocat: Deci este posibil ca pacientul să fi fost în viață atunci când ați început autopsia?

Martor: Nu.

Avocat: Cum poți fi așa de sigur, doctore?

Martor: Pentru că al său creier stătea pe biroul meu într-un borcan.

Avocat: Am înțeles, dar pacientul ar fi putut fi în viață, totuși?

Martor: Da, ar fi fost posibil ca el să fie viu și să practice legea.

7) Nu cred că așa funcționează memoria

Avocat: Această boală gravă îți afectează memoria?

Martor: Da.

Avocat: Și în ce fel îți afectează memoria?

Martor: Am uitat…

Avocat: Ai uitat? Poți să ne dai un exemplu de ceva ce ai uitat?

8) Unii oameni pur și simplu nu se pricep la numere

Avocat: Câți ani are fiul tău, cel care trăiește cu tine?

Martor: 38 sau 35, nu-mi amintesc exact.

Avocat: Cât timp a locuit cu tine?

Martor: 45 de ani.

9) Tehnic, nu e nimic greșit în asta

Avocat: Care este data nașterii tale?

Martor: 18 iulie.

Avocat: În ce an?

Martor: În fiecare an.

10) Când dai greș în mod evident

Avocat: Fiul cel mai mic, cel de 20 de ani, câți ani are el?

Martor: Are 20 de ani, cam cât IQ-ul tău.

BONUS:

Avocat: A avut 3 copii, da?

Martor: Da.

Avocat: Și câți erau băieți?

Martor: Nici unul.

Avocat: A fost vreuna fetiță?

Martor: Onorată instanță, cred că am nevoie de un alt avocat. Pot să am alt avocat?

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com