ASCULTA LIVE ASCULTA FX NET RADIO
Cu mult timp in urma am citit sfatul unui medic militar despre cum sa pastram articulatiile in stare buna si, in acelasi timp, sa eliminam multe dintre problemele asociate cu acestea. Am verificat acest remediu pe propria piele si pot sa va spun ca m-am convins de faptul ca aceasta reteta este cu adevarat un miracol. Eu unul te sfatuiesc in felul urmator : daca ai probleme cu articulatiile, daca ai dureri de spate, picioare sau gat, sa incercati aceasta reteta si va asigur ca veti ramane uimiti de eficienta ei. Iata ce trebuie sa faceti
Cumpara de la orice magazin 150 de grame de gelatina comestibila (aceasta cantitate este suficienta pentru un tratament de 30 de zile) Seara, adauga 5 grame de gelatina intr-un sfert de cana de apa rece. Amesteca bine si lasa remediul sa stea pana dimineata, la temperatura camerei. Gelatina va transforma apa intr-un fel de jeleu. Dimineata, dupa ce te-ai spalat pe dinti, conuma amestecul pe stomacul gol. Daca nu poti sa-l consumi gol, poti sa-l amesteci cu miere sau cu iaurt, sau in orice alt mod in care ti se potriveste.
Acest remediu functioneaza cu adevarat, si te asigur ca toti oamenii (cu dureri de spate, picioare sau articulatii) pe care ii cunosc mi-au marturisist ca dupa o saptamana durerea le-a disparut. Printre acesti oameni ma numara si eu! Tratamentul complet se face pentru 30 de zile, putandu-se repeta dupa 6 luni.
Aceasta metoda practic restabileste „ungerea” articulatiilor. Este ceva uimitor! Multi oameni nu vor crede, si vor continua sa cumpere si sa foloseasca analgezice scumpe, pline de chimicale. Este alegerea lor, insa un tratament de acest gen, eu unul cred ca ar trebui incercat de orice persoana care sufera de aceste conditii de sanatate. De ce este gelatina atat de benefica pentru articulatii si nu numai ? Gelatina este un produs de origine animala, ce se obtine din oasele si pielea animalelor. Ea este o substanta foarte bogata in colagen avand proprietati excelente asupra sanatatii.
Printre aminoacizii ce se regasesc in gelatina vom gasi prolina si hidroxiprolina. Cei doi aminoacizi au un impact pozitiv asupra recuperarii tesutului conjunctiv. Gelatina este capabila sa stimuleze dezvoltarea si intinderea tesutului conjunctiv, ceea ce este foarte important in cazul articulatiilor bolnave. Gelatina este un produs util, de o calitate exceptionala pentru imbunatatirea starii de sanatate astfel: Intareste articulatiile Imbunatateste metabolismul Creste capacitatea mentala Mentine pielea sanatoasa Da elasticitate si rezistenta tendoanelor si ligamentelor Previne aparitia osteoporozei Este extrem de benefica pentru cresterea si mentinerea sanataoasa a unghiilor, dintilor si parului Ajuta digestia si elimina constipatia Intareste oasele Curata ficatul de toxine Regleaza nivelul hormonal, ajutand la scaderea in greutate.
Ca efecte secundare, gelatina poate provoca un gust neplacut in gura (insa acesta poate fi evitat daca este amestecata cu miere, iaurt sau orice alte alimente preferi), o senzatie de greutate in stomac, balonare, arsuri la stomac, si eructatii (ragaieli). Gelatina, de asemenea, poate provoca reactii alergice la unele persoane. Din experienta personala pot sa va spun ca in numai 7 zile, durerile de spate au incetat, iar rigiditatea gatului a disparut. Aceste probleme le-am avut cu multe luni inainte sa descopar acest remediu, mai ales ca munca mea presupune petrecerea multor ore in fata calculatorului. Asadar, dupa un tratament complet va marturisesc ca m-am simtit mult mai bine iar durerile de spate mi-au disparut complet.
sursa:frumusetile.com
Te-ai săturat de produse semipreparate, dar ești prea epuizat să gătești seara? Iată 7 rețete rapide și ușor de făcut pe care le-am colectat doar pentru tine!
Mai mult, ele sunt absolut delicioase.
Bacon și fasole în sos de roșii
Veţi avea nevoie de:
200 g de fasole conservate
100 g de bacon
250 g de sos de roșii (sau 100 g de pastă de tomate)
Uleiul de măsline, pentru gust
Cum se prepară:
Prăjiţi baconul și fasolea în ulei de măsline. Adăugați sosul de roșii, piperul negru și sarea (puteți adăuga boia de ardei și busuioc). Amestecaţi pentru câteva minute.
Paste cu ton şi spanac
Veţi avea nevoie de:
250 g de paste făinoase
100 g de conservă de ton
250 g spanac congelat
150 ml de jumătate de smântână (10%)
Cum se prepară:
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Încălziți o tigaie și gatiți spanacul pentru a îl dezgheța. Adăugați tonul și smântâna, și amestecaţi sosul timp de câteva minute. Se presară sare și piper și se combină cu pastele. Puneţi totul împreună.
Caserola rapidă și ușoară
Veţi avea nevoie de:
100 g de broccoli
100 g de conopidă
150 g de ciuperci champignon
1 ceașcă de fasole sparanghel
100 g de brânză tare
150 ml de lapte
6 ouă
Ulei de semințe
Sare si piper
Cum se prepară:
Tăiați broccoli și conopida. Tăiaţi ciupercile. Ungeți o tavă de copt cu ulei și puneți legumele și ciupercile. Bateți ouăle, laptele, sarea și piperul. Turnați peste legume. Se presară caserola cu brânză rasă și se coace timp de 40 de minute la 180 ° C. Se lasă să se răcească și se taie în porții.
citeste continuarea pe pagina2>>
Written by: admin