AD

HOROSCOP

Aceste 2 zodii vor avea foarte mult noroc in urmatorii cinci ani – perioada de aur incepe chiar din 2018

todayfebruarie 18, 2018

Background
share close
AD
AD

Fericire, noroc, bunastare sunt numai cateva atribute care vor caracteriza viata a doua zodii in urmatorii 5 ani.

Citeste randurile de mai jos pentru a vedea daca este si zodia ta printre cele doua norocoase:

Berbec: se pare ca vei incepe sa culegi roadele muncii pe care ai depus-o in ultimii 10 ani, unde te-ai straduit mult si aveai impresia ca intregul efort depus a fost in zadar. Urmatorii 5 ani vor fi extrem de prolifici, astfel ca vei avea parte de succes dupa succes. Chiar si veniturile tale se vor imbunatati constant, dobandind in acelasi timp o pozitie sociala mai buna, cu o vizibilitate mai mare. Poate chiar iti vei mari familia, aducand pe lume un copil. Urmatorii 5 ani sunt ideali pentru a intemeia o familie, in caz ca nu ai facut-o deja.

Gemeni: pentru acest nativ urmatorii 5 ani sunt ideali pentru flirt, dragoste si iubire. 2019 vine cu succes rasunator in afaceri, astfel ca tot in acest an vei primi probabil o mostenire. Pana in anul 2022 vei atinge apogeul carierei tale, profesie careia i-ai dedicat ultimii ani din viata ta. Popularitatea iti este in continua crestere iar succesul vine pe toate planurile. Grijile financiare vor lipsi, fiind o perioada plina de experiente pozitive, in care iti vei implini visul legat de cariera si viata personala. Ai putea chiar sa iti achizitionezi o locuinta.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: iStock

Ce îţi doreşti cu adevarat?

  “Viața este suma alegerilor tale” – Albert Camus

Mi-am petrecut cea mai mare parte a anilor mei foarte dezmembrată și pierdută, fără să știu ce-am vrut cu adevărat în viață. În acest timp în care lucram pentru o companie multinațională, i-am întrebat pe managerii mei ce să fac în continuare în cariera mea și care sunt posturile viitoare de solicitat. La acea vreme, i-am considerat responsabili pentru a-mi da ocazii să strălucesc și să reușesc în viața mea profesională. Am rămas blocată de comportamentul de a cere întotdeauna aprobarea celorlalți, folosindu-i ca un instrument pentru auto-validare, dându-le în același timp puterea mea.

A face ceea ce m-am născut să fac în lume nu a fost ușor. Ca multe lucruri bune în viață, au venit împreună cu suferință și durere. Acum trei ani am ajuns fără muncă într-o țară străină, iar șomajul a fost o experiență teribilă. Într-o lume care, în general, evaluează valoarea umană prin cât de bine facem lucrurile în viață, m-am simțit ca un eșec și deprimată.

În momentul în care mi-am schimbat perspectiva asupra acestei situații dificile, totul s-a schimbat. Am realizat că am tot timpul din lume, plus economii suficiente pentru a face un vis vechi să devină realitate. Un an mai târziu, am fost certificat ca antrenor.

Astăzi îmi place ce fac. Aștept cu nerăbdare ziua de luni dimineață, știind că voi face ceva în care cred. Ceva care îmi aduce bucurie și împlinire autentică. Profesia mea implică o ascultare profundă a experiențelor oamenilor și, în același timp, a pune întrebări puternice despre viața lor.

Iată cea mai dificilă întrebare pe care aș putea să o pun în calitate de antrenor: Ce vreți cu adevărat?

Este foarte rar ca oamenii să poată să-și definească în mod clar visele și să știe exact ce îi face cu adevărat fericiți și împliniţi.

Dacă vă sună clopotul, vă invit să gândiți din această perspectivă: dacă nici măcar nu știți ce vreți, cum ați putea să o obțineți vreodată?

Totul începe cu conștiința de sine și cunoașterea de sine: având un sistem bine definit de valori personale, fiind conștient de puterile, darurile tale și talentele tale individuale. Când știți cine sunteți, ceea ce doriți este ușor. Și odată ce știi ce înseamnă asta, “cum ajung acolo” este chiar mai ușor.

Cheia este să afli cine ești autentic, din afară. Adesea este diferit de cine credeți că sunteți sau ar trebui să fiți, așa cum ați spus în societatea în care ați crescut: familia, religia și sistemul dvs. de credință și sistemul dvs. de școlarizare. Vedeți, când venim în lume, nu știm nimic. Suntem toţi produsele societăților care ne-au crescut.

Prea mulți oameni își petrec viețile prețioase încercând să îndeplinească cerințele și așteptările celorlalți. Unii nu merg spre visele lor, de frică şi pentru că se simt vinovati. Nu ar vrea să dezamăgească pe nimeni, mai ales pe cei dragi.

În realitate, nu putem dezamăgi pe nimeni și oamenii se dezamăgesc prin așteptările pe care le au faţă de cine vor să fim, sau ce vor să facem. Oamenii fără agendă nu pot fi dezamăgiți și nici nu se implică în nici un fel de dramă. Ne acceptă și ne iubesc necondiționat, așa cum suntem noi.

Nu vă lăsați sa fiţi un instrument în a face pe altcineva fericit dacă prețul pe care îl plătiți este propria fericire. Pentru că dacă faceți acest lucru, aceasta este alegerea dvs. și nu ați avea dreptul să dați vina pe nimeni pentru asta.

Fericirea este o responsabilitate personală, iar dând vina pe alții pentru alegerile noastre este nedreaptă. Întotdeauna alegem cât de mult să dăm și cui.

Suntem suma tuturor alegerilor noastre. Asigurați-vă că alegeți bine. Viața ta este un dar prețios, iar fericirea ta este dreptul tău de când te-ai născut, nu este nimic de câştigat ţi nimic de luptat. Viața trebuie să fie trăită, nu numai despre existență, deci de ce să nu decideți să o trăiți în termenii voștri, fără scuze și fără regrete.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com