Aceste 5 ZODII sunt cei mai buni IUBIȚI și cele mai bune IUBITE! Tu ai ajuns pe listă? - RADIO FX NET

Aceste 5 ZODII sunt cei mai buni IUBIȚI și cele mai bune IUBITE! Tu ai ajuns pe listă?

Fiecare zodie are un fel unic de-a iubi, dar numai câteva au ajuns pe lista celor mai buni iubiți și a celor mai bune iubite din horoscop! Vezi chiar acum dacă te regăsești și tu printre ele!

1. TAUR

Un lucru pe care trebuie să-l știi despre Tauri este că sunt oameni cu o putere incredibilă. Sunt incredibil de rezilienți, muncitori și persistenți. Asta înseamnă că sunt genul de persoane care nu vor obosi niciodată să încerce să-ți câștige afecțiunea. Nu se vor retrage niciodată din fața provocării de a-ți câștiga iubirea. Ei sunt oamenii care vor merge oriunde în lume pentru oamenii pe care-i iubesc cel mai mult. De asemenea, sunt cunoscuți pentru loialitatea pe care o au pentru parteneri. Nu ar fi genul de persoane care să se angajeze în acte de infidelitate. Taurii sunt întotdeauna dispuși să depună munca necesară pentru a păstra armonia și echilibrul unei relații. De asemenea, sunt foarte orientați spre casă și cred în crearea unor medii favorabile pentru dragoste și familie. Un alt plus în a te întâlni cu persoanele din zodia Taur este acela că ei vor fi, probabil, foarte pricepuți în gospodărie. Nu îți va fi niciodată foame dacă ai un Taur în casă!

2. RAC

Probabil că Racul este cel mai bun partener romantic pe care-l poți avea vreodată în viață. Nu există limite în ceea ce privește cantitatea de iubire pe care un Rac dorește să o ofere partenerilor săi. Racul nu se dă înapoi atunci când vine vorba de dragostea și afecțiunea lor în relații. Ei investesc cu toată ființa lor în relații, astfel că partenerii lor nu vor simți niciodată că sunt ignorați sau deprioritizați. De asemenea, Racii sunt foarte generoși atunci când vine vorba de a depune eforturi în relație. Întotdeauna va face tot ce trebuie ca o relație să funcționeze. Te poți aștepta mereu ca un Rac să te înconjoare cu dragostea sa. Întotdeauna poți conta pe el să aibă grijă de tine atunci când te simți vulnerabil și slab. În ceea ce privește etica muncii, există foarte puține tipuri de oameni care pot depăși Racul.

Citeste si –>>  20 de greseli care scurteaza viata gadget-urilor noastre

3. BALANȚA

Este fluturele social al tuturor semnelor zodiacale. Populara Balanță este cunoscută ca fiind cea mai plăcută, amabilă și sociabilă ființă umană de pe suprafața acestui pământ. E foarte greu să nu îți placă de o Balanță. Este întotdeauna o bucurie să o ai în jur, căci este un vorbitor natural, cu o putere de a menține discuțiile interesante și pline de viață în orice moment. Balanța este foarte inteligentă și spirituală, de asemenea. Are abilitatea ciudată de a uimi alți oameni. Balanța este tipul de partener romantic care nu ar obosi niciodată să flirteze cu tine. Ea încearcă mereu să facă tot posibilul să te îndrăgostești de ea. Este foarte loială, în ciuda afinităților sale pentru cercurile sociale mari. De asemenea, Balanța este considerată a fi cel mai bun partener pe termen lung.

4. SĂGETĂTOR

Știi genul acela de persoană pe care vrei să o ai întotdeauna în preajmă pentru că te simți atât de confortabil în prezența sa? Cel mai probabil este un Săgetător! Săgetătorul este genul de persoană de care te poți îndrăgosti foarte ușor. Este întotdeauna distractiv și știu cum să aibă un moment bun. Nu există niciodată un moment plictisitor alături de un Săgetător, datorită spiritului său liber și a perspectivelor independente asupra vieții. Nu prea iau lucrurile în serios și rareori există vreun strop de dramă în relația cu un Săgetător. Oamenii aflați în zodia Săgetător sunt, de asemenea, impulsivi și pasionali, mai ales atunci când vine vorba de relații. Nu sunt pretențioși când vine vorba de oamenii cu care aleg să se asocieze. Nu-ți va fi niciodată greu să menții o relație cu un Săgetător.

5. CAPRICORN

Capricornul este tipul de partener care te va pune pe un piedestal. Nu va fi niciodată genul de persoană pe care să o ameninți sau căruia să-i înjosești demnitatea. Este un căutător desăvârșit al bunăstării și dorește mereu doar cei mai bun pentru tine. Este tipul de partener dispus să împartă totul cu celălalt. Nu îl vei vedea niciodată fiind egoist, ba dimpotrivă, incredibil de grijuliu. Poți întotdeauna să te bazezi pe un Capricorn că-ți apără spatele, chiar și atunci când vremurile sunt dificile. De asemenea, nu simți că ești niciodată într-o competiție atunci când ești într-o relație cu un Capricorn. El niciodată nu dorește să te depășească atunci când vine vorba de realizările în viață. El dorește să facă lucrurile împreună cu tine sau nu le mai face deloc.

Nu stii cum sa te integrezi in timpul unei petreceri? Afla ce ar trebui sa faci

Dacă vă aflați adesea îngrijorati de ceea ce gândesc ceilalți despre aspectul dvs. sau dacă vă petreceți mult timp transpirând dacă colegii dvs. de fapt vă plac, este posibil să suferiți de anxietate socială.

“Anxietatea socială, care este una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate mintală, este frica de situațiile sociale care implică interacțiuni cu alte persoane”, explică Gail Saltz, MD, psihiatru din New York și redactor psihologic care contribuie la sănătate. “Simptomul predominant este anxietatea cu privire la a fi judecat negativ sau evaluat de alte persoane”.
Persoanele anxioase din punct de vedere social ar putea să gândească lucrurile așa cum toată lumea crede că sunt plictisitoare. Cu toate acestea, această anxietate poate fi prezentă și fiziologic. Palpitații, transpirația și uscăciunea gurii fie înaintea unui eveniment, fie în acest moment sunt câteva simptome comune ale anxietății sociale “, spune dr. Saltz.

Citeste si —>> Afla o cale incredibila de a capata increderea celorlalte persoane

Cazurile mai severe pot fi tratate cu succes cu terapie comportamentală cognitivă singură sau în asociere cu medicamente, spune dr. Saltz. Cu toate acestea, dacă anxietatea dvs. socială nu este extremă și are tendința de a urca în ziua unei petreceri sau a dreptului, pe măsură ce sunați pe cale să sunați la sunetul de la ușă, aceste cinci sfaturi utile vă vor ajuta să formați înapoi.
Rezistați nevoii de anulare

Este tentant să spui gazdei că tocmai ți-ai amintit că ai avut un angajament prealabil în ziua petrecerii, dar planurile de anulare ar putea să vă facă și mai rău in cazul anxietatii sociale. “Probabil că vă veți simți ușurat atunci când evitați [evenimentele sociale]”, spune dr. Saltz. Dar această [ușurare] va întări pozitiv evitarea dvs., făcând lumea ta mai mică și mai mică și simptomele tale chiar mai rele “.

Citeste continuare articol pe pagina > 2 >

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com