AD

HOROSCOP

Aceste zodii primesc protectie divina! Urmeaza o perioada plina de iubire si de miracole pentru ele

todaydecembrie 29, 2017

Background
share close
AD
AD

Deşi până în momentul de faţă nu se anunţa iubire în viaţa lor, se pare că planeta guvernatoare a dragostei capătă noi energii pozitive pe care urmează să le transmită nativilor.

Fie că eşti un nativ singur, fie că eşti un nativ ce are o relaţie, cu siguranţa situaţia ta senimentală o să se îmbunătăţească în aşa fel încât să îţi aducă numai energii pozitive. Fără supărări, certuri saulacrimi în următoarea perioadă! Doar iubirea, armonia, fericirea, liniştea şi pacea sunt permise!

Berbec
În cazul în care eşti un nativ singur pregăteşte-te ca dragostea să îţi zâmbească! Vei întâlni o persoană pentru care tu o să fii pe primul loc, ceea ce o să te facă să iubeşti enorm de mult acea persoană.
Însă pentru un nativ care este deja într-o relaţie, certurile din ultima perioadă vor dispărea. Asta pentru că persoana iubită va învăţa să te aprecieze totuşi la adevărata ta valoare. Ceea ce o să te facă să iubeşti mult mai mult.

Gemeni
În cazul în care eşti singur, pregăteşte-te să găseşti pe cineva perfect pentru tine. Vei întâlni pe cineva care o să iubească la tine tot ceea ce tu urăşti şi o să ştie să îţi pună în valoare şi calităţile.
Însă dacă eşti într-o relaţie pregăteşte-te ca partenerul tău să se reîndrăgostească de tine, însă de data asta dragostea va fi una pură, căci va învăţa să îţi accepte atât calităţile, cât şi defectele, lucru benefic pentru relaţia voastră.

Rac
Dacă eşti singur, vei întâlni o persoană fix pe placul tău. O persoană care iubeşte blând, sincer şi cu multă pasiune care să ştie să îţi preţuiască iubirea cum nimeni altcineva nu ştie pe acest pământ. Dragostea pentru acea persoană va fi uimitoare.
Iar dacă eşti într-o relaţie trebuie să te aştepţi în orice moment ca partenerul să îşi schimbe comprtamentul într-unul foarte dulce, calm ţi liniştit. Un comportament ideal sufletului tău pereche ce o să te facă să iubeşti enorm acea persoană.

Balanță

Pentru nativii singuri se așteaptă o nouă relație cu o persoană la fel de familistă ca voi. Faptul că amândoi veți ține la familie vă va apropia foarte tare inimile una de cealaltă. Dragostea veșnică va dăinui în relația voastră cu siguranța!

Iar nativii care au o relație, uitați-vă bine la partenerul dumneavoastră, pentru că alături de acesta o să reușiți să formați o familie foarte frumoasă și liniștită. O familie ce va stârni invidia tuturor și o familie demnă de admirație.

Săgetător

În cazul în care ești un nativ singur, vei întâlni în curând o persoană care este foarte specială în comparație cu restul persoanelor. Această perfecțiune a sa este adusă de faptul că are aceeași țintă ca tine și te va ajuta enorm să ajungi acolo unde îți dorești.

Cât despre nativii ce au o relație. În ultima perioadă au apărut certuri și partenerul a început să pară foarte distant, însă din fericire veți începe din nou să mergeți pe același drum, lucru ce o să vă apropie inimile.

Pești

În cazul în care ești singur, va apărea în sfârșit acea persoană pe care o aștepți de atât de mult timp. O persoană care să știe cum să te aprecieze la adevărata ta valoare. Iar pentru nativii care au o relație, pregătiți-vă ca relația voastră să treacă la un nou nivel, cum ar fi cel de căsnicie.

Cele mai compatibile zodii

Cele mai compatibile semne zodiacale sunt adesea cele din același “element”. Fiecare dintre cele 12 semne astrologice beneficiază de un anumit element: pământ, aer, apă sau foc. Privind doar semnul soarelui unei persoane (sau semnul principal al astrologiei) nu este întotdeauna un mod sigur de a prezice compatibilitatea adevărată a semnelor de stele, dar oferă o idee generală despre semnele cele mai armonioase. Această listă include toate semnele de stea, în ordine, urmate de cele patru semne cele mai compatibile. Acesta include, de asemenea, detalii despre diferitele elemente ale semnelor astrologice.

Când se determină compatibilitatea reală în relații (cunoscută sub numele de synastrie), un astrolog analizează mai mult decât semnele solare, deși acesta este cu siguranță un punct de plecare. Alți factori care intră în joc cu compatibilitatea semnelor horoscop includ compatibilitatea semnelor specifice lunii. Plasările lui Venus și Marte în harta nașterii astrologice a unei persoane sunt de asemenea considerate importante. Pe scurt, este esențial să țineți cont de destinațiile de plasare specifice ale unei planete în diagrama horoscop natală a unei persoane pentru a afla dacă acestea vor fi sau nu compatibile cu o altă persoană.

Semnele compatibile de astrologie înseamnă exact: semne care tind să aibă relații armonioase, fie că sunt romantice sau pur și simplu prietenii. Anumite semne astrologice au caracteristici care se lipesc bine cu alte zodii, dar există întotdeauna excepții. Dacă sunteți Gemeni, de exemplu, tehnic ar trebui să fie compatibil cu o Balanță – dar dacă nu sunteți, ar putea exista și alte motive (inclusiv plasări de luna incompatibile într-un horoscop natal). Ce semne zodiacale sunt compatibile? Aveți posibilitatea să verificați o diagramă de compatibilitate semn zodiacal sau doar verificați lista de semne zodiacale de mai jos! Găsiți-vă chiar mai ușor dragostea (sau prietenii), știind compatibilitatea semnelor astrologice!

1 Berbec
Cele mai compatibile zodii: Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator
Berbecul, este un semn de foc, deci nu e de mirare ca cei nascuti sub acest semn astrologic ar fi compatibili cu alte semne de foc (Leu si Sagetator). Acestea fiind spuse, Berbecul este, de asemenea, de obicei compatibil cu semnele de aer cum ar fi Gemeni și Vărsător.
Berbecul este un semn aventuros, energic și încrezător. Cei născuți sub semnul soarelui Berbecului sunt adesea îndrăzneți și curajoși, deși pe de altă parte, pot fi și rapizi, nerăbdători și, într-o oarecare măsură, îndrăzneți.

2 Taur
Cele mai compatibile zodii: Rac, Fecioară, Capricorn, Pesti
Taurul, este un semn pământesc și este compatibil cu semnele de pământ Capricorn și Fecioară. Pentru cei născuți sub acest semn astrologic, unii sunt, de asemenea, compatibili cu semnele de apă, inclusiv Pesti și Rac.
Cei născuți sub semnul soarelui Taurului tind să fie indivizi persistenți și foarte hotărâți (la urma urmei, sunt tauri). Un Taur este, de asemenea, fiabil și răbdător, deși uneori unii pot fi indulgenți și, în cele mai grave cazuri, chiar lacomi.

3 Gemeni
Cele mai compatibile zodii: Berbec, Leu, Balanta, Varsator
Gemeni, este un semn de aer și, fără îndoială, este compatibil cu alte semne de aer, inclusiv Vărsător și Balanță. Gemenii sunt, de asemenea, în general compatibili cu semnele de foc, inclusiv Leu și Berbec.
Geminisii sunt, în conformitate cu natura lor duală, aproape întotdeauna oameni foarte adaptabili și versatili. Un Gemeni este inteligent, plin de viață și îi place să vorbească. Pe de altă parte, Gemenii pot fi oarecum superficiali și nervoşi sau tensionaţi.

4 Rac
Cele mai compatibile zodii: Taur, Fecioară, Scorpion, Pesti
Racul, este considerat compatibil cu semnele de apă ale Pestilor și Scorpionului și, într-o oarecare măsură, semnele pământești ale Taurului și Fecioarei.

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com