ASCULTA LIVE ASCULTA FX NET RADIO
3 zodii provoaca suferinte mari in inimile celor dragi. Ii uita repede pe cei din jur si se gandesc numai la ele.
1. ZODIA BERBEC
Nativul acestei zodii trece cu usurinta peste despartiri, chiar daca lasa o impresie contrara. Este destul de ranchiunos si nu iarta nicio persoana care il deranjeaza. Ii poate inlatura usor pe cei din jur, chiar daca nu i-au facut nimic.
2. ZODIA SCORPION
Nativul acestei zodii trece usor de despartirile amoroase, ba chiar le initiaza de cele mai multe ori. Poate sa incheie o relatie cu lejeritate, fara sa ofere nicio explicatie. Considera ca persoanele care merita atentia lui trebuie sa ii cante in struna, sa fie de acord in tot ceea ce isi propune. Nu accepta criticile cu usurinta si poate fi, la fel ca nativul Berbec, razbunator.
3. ZODIA CAPRICORN
Nativul Capricorn traieste in lumea sa. Ii abandoneaza pe cei din jur ca vantul. Nu ii place sa ofere explicatii atunci cand dispare din vietile oamenilor. Capricornul lasa multa durere in sufletele celorlalti, mai ales in relatiile amoroase. Este un nativ taciturn, extrem de calculat si imprevizibil. Poate afisa o imagine care sa nu corespunda deloc cu realitatea pe care o traieste in interiorul sau.
Acest nativ are intotdeauna un plan de rezerva. Atunci cand da pe cineva uitarii, are grija ca acea persoana sa nu sufere foarte mult. Isi alege cu atentie momentul in care isi face iesirea din cadru.
sursa:teotrandafir.ro
Se pare că știm totul, sau aproape orice, despre ceea ce mâncăm deoarece citim cu atenție etichetele. Dar putem spune asta cu siguranță?
Iată o listă de lucruri curioase care vă vor face să vă schimbați părerea despre mâncarea tradițională.
Cultivarea legumelor şi fructelor modificate genetic este permisă în majoritatea țărilor.
În majoritatea țărilor, culturile modificate genetic pot fi cultivate fără restricții, deoarece nu există încă nici o dovadă științifică că acestea sunt mai dăunătoare decât cele naturale. Cele mai răspândite culturi modificate genetic sunt soia, porumbul, bumbacul, canola și sfecla de zahăr.
Oțetul balsamic original nu este niciodată ieftin.
Oțetul balsamic tradițional este produs din sucul strugurilor albi proaspăt recoltați, fierți pentru a crea un concentrat, care este apoi fermentat într-un proces de îmbătrânire lent de cel puțin 3 ani (cele mai bune tipuri – până la 100 de ani). Desigur, un astfel de proces complicat de producție afectează prețul. De aceea, atunci când cumperi o sticlă de oțet balsamic ieftină, poți fi sigur că e departe de a fi autentic.
Mâncăm insecte și nici măcar nu știm.
Pigmentul alimentar carmin, cunoscut și ca E120, este utilizat pentru a adăuga culoarea roșie produselor alimentare. Dar nu toată lumea știe că carminul este produs din acidul carminic, generat de niște insecte.
Ketchupul poate fi produs fără roșii.
În ciuda faptului că tomatele sunt ieftine (în comparație cu Wasabi, de exemplu), acestea sunt destul de des înlocuite cu ingrediente mai ieftine, cum ar fi merele, diferiţi agenți de îngroșare, coloranți și alți aditivi. Pentru a distinge un ketchup fals, aruncați o privire asupra culorii sale – ar trebui să fie roșu sau roșu închis. În ceea ce privește coerența, ketchup-ul real nu ar trebui să fie prea apos.
citeste continuarea pe pagina2>>
Written by: admin