Acești români vor primi 180 de lei. Care sunt regulile și cine sunt beneficiarii

Vești excelente pentru mii de români. Se dau bani europeni pentru mai multe categorii sociale. Este vorba despre suma de 180 de lei, iar pentru a benefia de acest ajutor, trebuie respectate o serie de reguli.

În prezent, Guvernul are în lucru un proiect de Ordonanță de Urgență care prevede acordarea de ”tichete electronice pentru masă caldă”, în valoare de 180 de lei pe lună. Banii urmează să fie acordați din fonduri europene.

Beneficiarii acestui proiect sunt persoanele care au venituri la nivelul pensiei minime sociale, în vârstă de 75 de ani impliniți sau peste această vârstă. De asemenea, sunt vizate și persoanele sau familiile fără adăpost, inclusiv cele care au fost evacuate și familiile cu copii care nu au domiciliu stabil, mai ales cele monoparentale.

Care sunt regulile
Există și o serie de reguli în ceea ce privește utilizarea tichetelor electronice pentru mesele calde, cum ar fi:

Acestea nu permit efectuarea de operațiuni de retragere de numerar sau de preschimbare în numerar și pot fi utilizate doar pe teritoriul României.

De asemenea se interzice unităților afiliate, acordarea unui rest de bani la tichetele electronice pentru mese calde.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

În ceea ce privește utilizarea acestora, acestea pot fi folosite doar la unitățile afiliate care au încheiat contracte de prestări servicii/protocoale cu unitatea emitenta.

Tichetele electronice pentru mesele calde sunt valabile 12 luni de zile.

Sursa: radiosimplu.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com