Actrița din Dallas pe care colegii au salvat-o din calea drogurilor. Dezvăluiri după 30 de ani

Serialul American Dallas a fost unul dintre cele mai apreciate producții tv din toate timpurile, cu un succes uriaș în toată lumea. Proiectul a lansat-o pe Charlene Tilton, actrița care a jucat rolul lui Lucy. Era doar o adolescentă când a intrat în această lume și a cunoscut succesul la o vârstă la care acesta venea la pachet și cu multe provocări. La zeci de ani distanță de la încheierea filmărilor pentru serialul Dallas, Lucy a povestit cum i-au schimbat viața colegii ei.

a

Charlene Tilton salvată de colegii ei

Charlene Tilton, care a jucat rolul lui Lucy în serialul american Dallas, are acum 62 de ani și își amintește cu plăcere de începuturile ei în carieră. Avea doar 17 ani când a pășit pe platoul de filmare, a cunoscut faima, a devenit cu adevărat celebră și era cât pe ce să pornească pe un drum greșit.

Actrița din Dallas pe care colegii au salvat-o din calea drogurilor. Dezvăluiri după 30 de ani

Citește și: Cine își amintește de serialul Dallas? Uite cum arată astăzi îndrăgita Pamela

Lucy spune că datorită colegilor ei din serial, care erau mai mari și mai înțelepți, ea s-a ținut departe de droguri. Ei au fost cei care au protejat-o și au avut grijă de ea ca de propriul lor copil. Charlene spune că la un moment dat a mers la un bar și a cerut o cola, iar barmanul i-a aduc cocaină, subliniind astfel cât de ușor se făcea rost de substanțe interzise.

Actrița din Dallas pe care colegii au salvat-o din calea drogurilor. Dezvăluiri după 30 de ani

Îmi amintesc un moment în care eram la Studio 54 (club faimos din New York – n.r.) și eram așa naivă pe atunci. Barmanul m-a întrebat ce vreau să beau și am cerut o cola. El a venit cu cocaină. Nu, nu, o cola, te rog (coke în engleză are dublu sens: cola și cocaină – n.r.). Se întâmplau atât de multe în anii ’80, a povestit Charlene.

Actrița din Dallas pe care colegii au salvat-o din calea drogurilor. Dezvăluiri după 30 de ani

Lucy din Dallas – o copilă naivă

Lucy din Dallas privește în urmă și își amintește că era doar o copilă naivă. Ea este convinsă de faptul că a rămas pe drumul cel bun, și nu a picat în lumea viciilor doar pentru că toți colegii ei erau serioși și muncitori, și se așteptau de la ea să fie la fel. Astfel, se poate spune că în cazul ei a funcționat 100% puterea exemplului.

Doar datorită faptului că m-au protejat colegii din Dallas nu am ajuns o victimă a acelor ani. Era vorba numai despre muncă pe atunci și ei m-au protejat. Am învățat de la cei mai buni. Aveam oamenii aceștia care mă protejau, dar, în acealși timp, se așteptau să muncesc. Și chiar îmi doream să muncesc. Mi-a plăcut la nebunie, a declarat Charlene Tilton pentru Page Six.

Serialul Dallas a fost difuzat în perioada 1978-1991 și a fost una dintre cele mai de succes seriale americane. Personajul principal al producției a fost actrița Victoria Principal, care a interpretat-o pe Pamela Barnes Ewing.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com