AD

HOROSCOP

Actul dragostei: Cum îi place în funcție de zodie

todayianuarie 25, 2018

Background
share close
AD
AD

Crezi, nu crezi în horoscop, mai ales că îl citești în fiecare dimineaţă, astrele influenţează personalitatea, sănătatea şi… sexul.
Ba chiar îți dau indicaţii despre preferinţele partenerului. Şi, pentru că oricum îl întrebi în ce zodie s-a născut ca să verifici în secret dacă sunteţi compatibili (niciun indiciu în plus nu strică), poţi afla câte ceva despre preferinţele lui în dormitor. Şi nu-i rău deloc!

Berbec: iute ca focul
Este ştiut că Berbecul nu cunoaşte cuvântul răbdare, pur şi simplu nu este în vocabularul lui – asta i se trage de la Marte, patronul zodiei. Cu preludiul o rezolvă repede, la fel actul în sine. Să nu înţelegi greşit: n-o face ca să scape mai repede, ci pentru că aşa îţi arată cât de mult te place şi cât de tare te doreşte. E iute şi pătimaş. Îi place să dea el tonul, dar să aibă o parteneră care să ţină pasul. O poziţie preferată? Nu neapărat, iureş senzual să fie!

Taur: arta preludiului
Sofisticat, înclinat să prelungescă pregătirea momentului culminant, bărbatului Taur, sub atenta supraveghere a lui Venus, adoră preludiul în care este un adevărat artist. Face pe supăratul doar pentru că-i plac împăcările şi sigur îl vei da gata dacă-i vei oferi în timpul preludiului alimente care fac amorul mai savuros: frişcă, ciocolată, căpşune. Îi plac poziţiile din care să-ţi poată admira formele.

Gemeni: uită de pat
Asta nu înseamnă că bărbaţilor Gemeni nu le place să facă sex. Ba chiar foarte mult! Numai că le plac mai mult schimbarea, noutatea, provocarea. Prin urmare, locuri noi, senzaţii minunate. Cu cât vei avea mai multe iniţiative atipice, cu atât va fi mai legat de tine. Patronul Mercur, mesagerul zeilor, îl ajută pe bărbatul din Gemeni să fie bun de gură. Aşa că un „prolog“ cu vorbe cu subînţeles va duce spre satisfacţie garantată. Poziţia preferată este cea în care femeia stă deasupra, dar cu spatele.

Rac: romantic cu scut
Este guvernat de Lună, de unde sensibilitatea, romantismul, înclinaţia spre preludiul prelungit. Racul urăște monotonia şi iubește inovaţiile chiar şi când e vorba de amor. E greu să treci de scutul pomenit, pentru că bărbatul Rac nu suportă să fie rănit. Odată trecută „dincolo“, vei avea parte de momente absolut senzaţionale. Îi place poziţia şezând, să te poată privi în ochi şi să-ţi mângâie sânii.

Leu: amant perfect
Influenţat de Soare, se simte bine dacă face bine – chiar dacă uneori uită de parteneră şi-şi savurează propria plăcere. Și face mai mereu bine – ce Leu este acela care dă rateuri? Preferă noul, dar nu-i place să fie luat prin surprindere. Vrea să fie lăudat, însă urăşte rutina. Este loial şi mândru că-i iubit. Cum îi place? Pe marginea patului.

Fecioară: bine pentru tine
Din nou Mercur, din nou un bărbat căruia-i plac vorbele meşteşugite. Şi, calitate importantă, pune pe primul loc satisfacţia ta. Vrea relaţii pe termen lung cu o femeie cu care împărtăşeşte ceva mai mult decât compatibilitatea sexuală. Poziţie preferată? În picioare!

Balanţă: să ne vadă lumea!
Venus, patroana lui, îl ajută se fie unul dintre cei mai buni amanţi. Preludiul prelungit, doar ca să-ţi facă ţie plăcere, şi flirtul jucăuş sunt principalii lui aliaţi. Are totuşi un defect pe care multe femei l-ar putea găsi de-a dreptul picant: îi place să facă amor în locuri publice doar de dragul aventurii. Este romantic şi mereu atent la dorinţele şi fanteziile tale, dar greu se lasă descoperit întru totul.

Scorpion: toată noaptea
Marte şi Pluton, putere şi energie, forţă şi senzualitate. Un bărbat Scorpion este un fel de Zburător pentru orice femeie. E cam gelos şi suspicios și nu-i bine să-l enervezi, pentru că atacă şi fuge. Mereu doritor pentru sex, o poate face o noapte întreagă fără să se resimtă. Dispus să pună în practică fanteziile cele mai deocheate, nu se lasă descifrat prea uşor. Faţă-n faţă, în poziţia şezând, asta-i place!

Săgetător: de plăcere
Complicat şi sensibil, Săgetătorul este destul de greu de citit, mai ales din punctul de vedere al sexualităţii. Intră în relaţii ciudate, încurcate. Are charismă, ce mai! Indiferent cum arată. Pentru că bărbatul Săgetător nu trebuie să devină neapărat macho ca să fie atrăgător. Adoră aventura, experimentul, riscul. Îi place la nebunie să facă sex.

Capricorn: fără surprize
Nu este viforos, nu are imaginaţie, dar este extrem de loial. Prin urmare, dacă-ţi place o relaţie furtunoasă, încearcă prin alte părţi, fiindcă aici nu-i rost de așa ceva. Dacă se convinge că relaţia e aşezată, fără surprize, se linişteşte şi devine un amant chiar interesant. Nu-i plac poziţiile prea spectaculoase, aşa că la început lasă-l pe el să le propună.

Vărsător: experiment, experiment…
Poate cel mai inventiv în materie de sex, Vărsătorul face tot ce poate ca partenera să ajungă la orgasm înaintea lor. Nu sunt neapărat interesaţi de aspectul fizic al femeii, sunt mai importante farmecul, inteligenţa ei. Îi place să ştie ce te excită şi se dă peste cap să te satisfacă. Poziţii? Cât mai interesante.

Peşti: de zile mari
Sunt atraşi de jocurile erotice, chiar dacă nu au o energie sexuală ieşită din comun. Neptun şi Jupiter la un loc transformă bărbatul Peşti într-un amant de zile mari, dispus să-ţi satisfacă orice dorinţă sexuală. Iar asta face ca problema energiei să nu mai conteze foarte mult. Mare atenţie, este extrem de gelos!

sursa: femeia.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com