AD

ACTUALITATE

Adalia daruieste un colind „De Craciun”, in apropierea sarbatorilor de iarna

todayianuarie 26, 2021 2

Background
share close
AD
AD

Adalia, una dintre cele mai tinere și talentate artiste din România, lansează „De Crăciun”, originally by Elena Gheorghe. Colindul este un îndemn al binelui la ceas de sărbătoare, dedicat tuturor românilor într-un an în care bunătatea ar trebui să primeze în sufletul fiecăruia.

Să dăruim/Să fim mai buni sunt versurile care încântă urechile ascultătorilor și care ne amintesc să fim iar copii an de an, măcar în preajma sărbătorilor. Colindul „De Crăciun” lansat de Elena Gheorghe este cântat de fiecare dată cu bucurie în cea mai frumoasă perioadă din an. Varianta tinerei artiste Adalia întărește ideea piesei, fiind un mesaj al generațiilor.

„Piesa De Crăciun a fost dintotdeauna printre preferatele mele și mă bucur că astăzi o pot dărui și eu mai departe ascultătorilor. Este o perioadă magică și, într-un an ca acesta, colindele ne aduc mai aproape de cei dragi ca niciodată, deși nu reușim să ne petrecem, poate, sărbătorile cu aceștia.”, spune Adalia.

În vârstă de doar 13 ani, Adalia a avut deja primul ei moment important în fața unui public de peste 40.000 de persoane. A urcat pe scenă alături de celebra Jessie J, cântând, în duet, piesa Masterpiece în cadrul celei de a șasea ediții a Electric Castle. La finalul acestui moment, care a devenit viral în mediul online și a strâns peste 30 de milioane de vizualizări, Jessie J a declarat că ”a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața ei”. 

Adalia a continuat să muncească pentru cariera ei și a apărut inclusiv în emisiuni televizate, precum ”Românii au talent”. În 2020, cariera sa artistică s-a diversificat și mai mult, Adalia primind rolul principal în musical-ul ”Matilda”. Printre pasiunile ei, se enumeră pianul, coregrafia și songwriting-ul, ceea ce ne asigură că evoluția sa va fi, cu siguranță, una fantastică și extrem de diversă.

Compozitori: Laurentiu Duta, Darius Mangal, Danny Mazo, Elena Gheorghe
Editor: Roton Music Publishing
An: 2020
Casa de discuri: Roton Music

Muzica: Laurentiu Duta, Darius Mangal, Danny Mazo

Text: Laurentiu Duta, Darius Mangal, Elena Gheorghe

Editor: Ultra Music Publishing

© & (P) 2020 ROTON MUSIC

Sursa: Roton Music

AD

Written by: Balan Mirel Ovidiu

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com