Adelina Pestrițu a apelat la ajutorul unui psiholog. Cu ce probleme se confruntă vedeta

Adelina Pestrițu a apelat la ajutorul unui psiholog. Cu ce probleme se confruntă vedeta

Adelina Pestrițu a mărturisit că a apelat la ajutorul unui psiholog. Fanii s-au speriat cumplit când au auzit și au fost curioși să afle cu ce probleme se confruntă vedeta. 

a

Adelina Pestrițu a apelat la ajutorul unui psiholog. Cu ce probleme se confruntă vedeta

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute personalități din mediul online din România. De-a lungul carierei sale a avut parte de o creștere fulminantă și cu toate că multe persoane și-ar dori să fie în locul ei, se pare că nu e totul așa cum vinde aceasta pe contul de Intagram. Se pare că la un moment dat, vedeta a simțit nevoia unui specialist, fiind compleșită de o mulțime de gânduri și stări.

Fosta prezentatoare TV a avut parte de momente grele în urma cărora a decis să apele la ajutorul unui psiholog. Influencera a vorbit despre presiunea care ajunge pe umerii ei, dar și despre nevoia de a discuta tot ce se petrece. Aceasta s-a confesat cât a putut în fața fanilor, ulterior a hotărât că trebuie să meargă mai departe.

Aceasta a subliniat problema cu anxietatea pe care o are, spunând că nici acum nu crede că se simte complet vindecată. De asemenea, ea a mai adăugat și că nu crede că sunt mulți oameni care înțeleg cum e să ai tot ce îți dorești, dar să te simți blocat în propriile gânduri și să îți vină să te depărtezi de oamenii dragi.

”Nici acum nu pot spune că mă simt complet vindecată. Și nu cred că sunt mulți care înțeleg cum e să ai tot ce ți-ai dorit vreodată, plus mult peste, și să fii anxios. Să îți vină să te izolezi de oameni. Să te simți blocat în propria capcană, dar să nu poți face ceva de frică să nu dezamăgești. Te simți responsabil de tot ce s-ar putea întâmpla”, a declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu consideră că presiunea din online e cauza

De asemenea, fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit că oricât de puternic ai fi, este imposibil să faci față presiunii din online. Mulți oameni au criticat-o și continuă să o facă, iar în rândul internauților este deja un trend să fie extrem de agresivi în a-și spune opinia, lucru observat de mulți din societatea noastră. Aceasta este o problemă cu care se confruntă toată lumea, dar mai ales persoanele care sunt mereu în vizorul tuturor.

”Oricât de puternic ai fi, este practic imposibil să faci față presiunii când toți te vor perfect și știi că niciodată nu vei fi. Intervine sentimentul real că nu ești suficient de bun, că oricât te-ai strădui nu este îndeajuns. Da, știu! Mulți le servesc persoanelor publice replica «ți-ai asumat». Însă nu despre asta este vorba, despre asumare, ci despre trăiri, sentimente, dorința de a fi mai bun, despre dorința de a mulțumi și de a-i face pe alții fericiți”, a mai declarat Adelina Pestrițu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com