Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich și Alina Ceușan s-au aliat împotriva Oanei Zăvoranu. Ce mesaj au postat

Duminică seara, 13 decembrie, 5 dintre cele mai cunoscute vedete din online au publicat simultan un mesaj în care anunță că s-au coalizat împotriva Oanei Zăvoranu. Decizia vine după ce, în ultimele săptămâni, actrița de telenovele a început o campanie pe propria pagină de Instagram, în care îi atacă dur pe influenceri.

Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich, Alina Ceușan, dar și solista Anda Adam au publicat duminică seara un mesaj pe Instagram, prin care anunță că vor acționa pe cale legală împotriva Oanei Zăvăranu. Actrița a început o campanie intensă pe propriile canale de social media, atacând activitățile, campaniile și expunerea influencerilor.

Oana Zăvoranu

Mesajul împotriva Oanei Zăvăranu

„De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aș dori să îl pronuț sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea și a altor influenceri din Social Media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, amenințări și alte mecanisme de aceeași categorie, aceeași persoană aduce grave atingeri la imagine și nu numai. Noi nu am vorbit public despre acest lucru, pentru că nivelul la care se pretează acea persoană este unul în care nu vrem să coborâm nici noi, nici comunitățile noastre. Dar faptul că tăcem nu înseamnă că ignorăm. Dimpotrivă. Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană, dar pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea ei la răspundere. Asemenea atitudini și acțiuni antisociale, profund ilegale și de netolerat într-o societate nu pot rămâne nesancționate.”, este doar o parte din mesajul scris de vedetele din online, adresat Oanei Zăvoranu.

Acest mesaj a fost publicat pe Instagram de Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich, Alina Ceușan și Anda Adam

Sursa: click.ro

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com