ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE JADOR A VENIT LA SURVIVOR ROMÂNIA. L-A SPUS CU OCHII ÎN LACRIMI: „ÎȘI BĂTEA JOC DE MINE”

Momentul în care Jador și-a anunțat fanii că va lipsi din România pentru câteva luni bune a fost unul extrem de trist. Aceștia s-au întrebat dacă nu cumva artistul are probleme cu legea, dar ulterior au aflat că absența lui se datorează participării la Survivor România.

Deschis și sincer, Jador a dezvăluit care este motivul adevărat pentru care a decis să vină la Survivor. Într-un moment de slăbiciune, cântărețul i-a povestit Amnei faptul că a venit în competiție pentru a o uita pe fosta lui iubită, Georgiana, cea despre care a spus că și-a bătut joc de el.

Dat fiind faptul că el și Amna au povești de viață similare, din cauza faptului că artista a trecut și ea printr-un divorț dureros, lui Jador i-a fost extrem de ușor să-și deschisă sufletul.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a dezvăluit Jador, în al doilea episod de la Survivor România.

Jador suferă după fosta iubită

Deși s-au împăcat și s-au despărțit de multe ori, Jador și Georgiana, fosta lui iubită, nu mai au niciun gând în prezent de a forma un cuplu. Cu ochii în lacrimi, artistul a povestit că suferă enorm din cauza acestui lucru.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea” a mai spus Jador.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com