Adevărul despre relația dintre Adrian Enache și fiica lui. Ce au declarat unul despre celălalt

Adrian Enache nu vorbește des despre relația cu fiica lui, fiind în general discret când vine vorba despre familia sa. Artistul a făcut declarații recent, cu privire la acest subiect și astfel a înțeles toată lumea care este cu adevărat relația dintre el și fiica sa.

a

Cum se înțelege Adrian Enache cu fiica sa

Diana și Adrian Enache s-au înțeles bine dintotdeauna și au avut o relație apropiată în ciuda faptului că artistul s-a despărțit de fosta soție. De-a lungul timpului, și după separare, Adrian Enache a rămas apropiat de fiica lui la adresa căreia are numai cuvinte de laudă.

Artistul spune despre fiica lui că este foarte echilibrată și că nu l-a dezamăgit niciodată. Îi este aproape mereu și îi oferă sfaturi, dar în același timp are încredere că ea știe ce este mai bine pentru propria persoană.

A fost foarte echilibrată și niciodată nu m-a dezamăgit. Ea știe mai bine ce e bine pentru ea. O susțin mereu și avem o relație demnă de invidiat. Deși sunt alături de ea cu sfaturi, sunt conștient de faptul că fericirea mea nu este și a ei, a declarat Adrian Enache pentru Spynews.

De cealaltă parte, și Diana Enache vorbește foarte frumos despre tatăl ei. Într-un interviu pentru okmagazine, fiica artistului a spus că are o relație extraordinară cu acesta și că sunt cei mai buni prieteni. Diana a declarat că Adrian Enache îi este tată, frate, prieten, confident și că discută cu acesta despre absolut orice.

Tânăra de 25 de ani spune că îi seamănă mult tatălui ei care este perfecționist din fire, dar are o atitudine mereu pozitivă.

Nu a existat vreodată să mă ascund de el cu ceva. Poate, de multe ori, am vorbit întâi cu el în detrimentul mamei mele, care este o tipă foarte serioasă şi ancorată în realitate. Este perfecţionist. I-am moştenit şi eu doza asta de perfecţionism, a spus Diana Enache pentru okmagazine.

În ceea ce o privește pe Iuliana Marciuc, iubita tatălui ei, Diana Enache spune că are o relație civilizată cu aceasta.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com