Adina Alberts şi fiica s-au întors acasă după 14 zile. Viorel Cataramă, soţul său, n-a reuşit să se autoinfecteze cu coronavirus

Adina Alberts surprindea acum două săptămâni când a anunţat că pleacă împreună cu fiica sa din casa în care locuia cu Viorel Cataramă. Soţul voia să se autoinfecteze cu coronavirus, iar ea nu voia să îşi expună fiica. Experimentul a eşuat, omul de afaceri nu s-a autoinfectat. 

a

Povestea a ţinut cu sufletul la gură mulţi români, iată că acum a luat sfârşit. Totul a început în urmă cu 14 zile. Viorel Cataramă era hotărât să se autoinfecteze cu coronavirus. Soţia nu îi împărtăşea aceste gânduri, aşa că a plecat de acasă pentru a se proteja şi pe ea, dar şi pe fetiţa pe care o au împreună, pe Briana. 

Omul de afaceri a încercat să se autoinfecteze, dar experimentul nu i-a reuşit. A stat în izolare, singur, departe de cei dragi. A făcut ulterior trei teste pentru a afla dacă este infectat, toate rezultatele au fost negative. Aşadar, medicul a decis să revină în locuinţă, să îşi revadă soţul. 

“La momentul respectiv am decis ca eu şi cu Briana ar trebuie să părăsim locuinţa o perioadă, ceea ce am şi făcut. În momentul în care testele au ieşit negative, ne-am şi întors. Evident. Aceasta este o luptă pe care el o duce.”, a declarat medicul pentru Canal 33. 

După cum a declarat şi Viorel Cataramă acum puţin timp, separarea a fost de moment, căsnicia lor continuă: “Şi până la urmă o despărţire de două săptămâni nu este un capăt de ţară, pentru că noi nu ne-am despărţit definitiv, este o chestiune temporară, pentru protecţia fetiţei pe care soţia mea a considerat că nu trebuie să o supună niciunul fel de risc. Soţia mea este medic şi este implicată în activităţi medicale pentru găsirea unor soluţii pentru protejarea populaţiei”

Viorel Cataramă a vrut să se autoinfecteze cu coronavirus. Motivul? 

Omul de afaceri a încercat să se autoinfecteze cu coronavirus, a mers într-o localitate din România cu mulţi suspecţi, i-a îmbrăţişat pe toţi. A aşteptat, s-a izolat de familie, iar apoi a făcut teste. Toate trei au fost negative, nu a fost infectat cu coronavirus. Ce a vrut să demonstreze?

Viorel Cataramă a adăugat: “Vreau să demonstrez că nu voi păţi nimic şi că trebuie să fim lăsaţi să muncim, să mergem la piaţă, pe stadioane, să facem export, trebuie să avem o viaţă normală pentru că până la urmă sunt zeci de mii de oameni care mor în accidente de maşină. Dacă mergem pe această variantă trebuie să interzicem circulaţia maşinilor”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com