Adina Alberts, umilită de un celebru medic din România: ”E un nimeni în lumea medicală”

Adina Alberts, de profesie doctor estetician, a fost umilită de un cunoscut medic din România, cel care a spus despre aceasta că ”E un nimeni în lumea medicală”.

De-a lungul ultimelor luni, Dr. Alberts s-a remarcat cu poziții diferite în raport cu majoritatea medicilor, față de pandemie, restricții și tratamentele aplicate bolnavilor de Covid-19 din țară.

Iritat de ieșirile publice ale doctorului estetician, Emilian Imbri, fostul manager de la Spitalul ”Victor Babeș” a avut o ieșire dură față de aceasta.

Adina Alberts, umilită de un celebru medic din România: ”E un nimeni în lumea medicală”

Medicul Imbri o acuză pe Adina Alberts că ”își permite să vină să denigreze, să aducă semne de întrebare, să inspire teamă, să inducă teamă” în această perioadă dificilă din punct de vedere sanitar. Cunoscutul doctor spune despre aceasta că este un ”nimeni” în lumea medicală.

”Cine sunt eu, în definitiv, un nimeni într-o lume medicală. Și mă supun unor reguli, pentru că numai așa mă pot proteja pe mine ca meseriaș și pe cei pe care îi tratez sau îi îngrijesc. Cine este doamna doctor Alberts? Un nimeni în lumea medicală și își permite să vină să denigreze, să aducă semne de întrebare, să inspire teamă, să inducă teamă.

Este cumva vreun expert în farmacologie? Eu nu mi-am permis, atât timp cât am fost în activitate să pronunț numele vreunui medicament. Pentru că a pronunța numele unui medicament, indiferent că ești manager sau că ești profesor universitar înseamnă riscul de a induce în populație ideea că acel medicament este singurul care te poate salva și năvala.

.

Știți foarte bine ce am pățit în primele luni de pandemie când au golit farmaciile de un anumit medicament despre care nici măcar nu au citit prospectul că avea multe contraindicații și producea foarte multe tulburări pe activitate cardiacă și așa mai departe”, a declarat fostul manager de la ”Victor Babeș” la ”Legile Puterii”, de la Realitatea PLUS.

Dr. Imbri face apel la Colegiul Medicilor

În opinia fostului manager de la Spitalul ”Victor Babeș” din București, cei din Colegiul Medicilor trebuie să ia o atitudine mai severă față de astfel de ”ieșiri”, cum sunt cele ale Adinei Alberts.

”Cine trebuie să ia atitudine? În primul rând ar trebui să fie interzise astfel de ieșiri. Colegiul Medicilor în primul rând (n.r. ar trebui să intervină), deci Colegiul Medicilor în primul rând și cred că, nu cred, sigur există norme care interzic astfel de comportamente.

Se depune un jurământ. Indiferent că au trecut anii, că jurământul ăsta mai înseamnă sau nu ceva, el te obligă, te pune puțin pe gânduri. Ori acel jurământ spune că deontologia te oprește să întorci învățătorului tău medical, sau colegului tău medical să îi pui la îndoială activitatea. În România există o comisie de specialiști. Acolo nu am acces eu.

Acolo sunt medici infecționiști, medici pneumologi, medici de Terapie Intensivă care, atenție, analizează, discută, se mai ceartă puțin între ei și în final stabilesc un ghid, un protocol, un ghid terapeutic pe care unanim îl acceptă toți din toate centrele universitare din țară și din toate centrele mari, cu spitale mari.

Acceptă și încearcă să introducă o medicație unanim acceptată de ei și pentru care își asumă responsabilitatea”, a mai spus medicul pentru sursa citată.

Recent, Adina Alberts a intrat în atenția Colegiului Medicilor, instituție care o va cerceta disciplinar. Măsura a venit după o nouă postare pe tema COVID făcută de chirurgul estetician pe pagina de Facebook.

Într-un mesaj recent postat pe site-ul de socializare, Alberts explică oamenilor care sunt drepturile pacienților Covid-19 și i-a învățat pe aceștia ce trebuie să le solicite medicilor în spitale, susţinând că ar avea informaţii potrivit cărora mulţi bolnavi ar fi trataţi ”cu tot felul de medicamente experimentale, scumpe, fără indicație în COVID, iar complicațiile își fac apariția”. scrie fanatik.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com