Adio carantină! Restricțiile au fost ridicate azi, 27 aprilie, în mai multe localități de lângă București. Unde se aplică această măsură

Veștile bune continuă să apară pentru locuitorii din apropierea Bucureștiului, care se află în zone de risc epidemiologic și s-au aflat în carantină zonală până la acest moment. Prefectul județului a anunțat ridicarea restricțiilor începând de azi, 27 aprilie.

Se ridică carantina în mai multe localități din apropierea Bucureștiului

Carantina a fost ridicată în mai multe localități din județul Ilfov. Mai exact, în Clinceni, Bragadiru, Ciorogârla, Măgurere, Corbeanca. Aceste localități vor scăpa de restricții începând de azi, 27 aprilie. Însă, în carantină vor rămâne Chiajna și Copăceni.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a hotărât, luni, ieșirea din carantină a localităților Clinceni, Bragadiru, Ciorogârla, Măgurele, Corbeanca.

La Clinceni, se aplică de marți, de la ora 05:00, iar în celelalte localități a intrat în vigoare de la ora 22:00.

Prefectul județului Ilfov a anunțat, luni seară, ieșirea din carantină a localităților Bragadiru, Ciorogârla, Măgurele, Corbeanca. Această măsură a fost adoptată după analiza DSP, cu avizul INSP, care va intrat în vigoare marţi, la ora 22.00. 

Mai multe localități din Ilfov au ieșit din carantină

În această dimineață, de la ora 05:00 și localitatea Clinceni a ieșit din carantină.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Potrivit Prefecturii Ilfov, până marţi, la ora 22:00, mai sunt în carantină localităţile Chiajna şi Copăceni. Rata de infectare în judeţul Ilfov a scăzut la 3,39 la mie. 

Situația COVID-19 în România

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.256cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.  

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 221 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. 

Până astăzi, 27.511 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 25.04.2021

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 20-29 ani, 2 decese la categoria de vârstă 30-39 ani, 6 decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 9 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 23 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 39 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 36 decese la categoria de vârstă peste 80 ani.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.443. Dintre acestea, 1.354 sunt internate la ATI.  

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com