AD

UNIV.HYPERION

Admitere 2023 la Universitatea Hyperion

todaymai 31, 2023 17

Background
share close
AD
AD

La 1 iunie 2023, Universitatea Hyperion își va deschide porțile pentru admiterea viitorilor studenți și masteranzi care doresc să se specializeze în domeniul preferat din oferta educațională 2023.

La  programele de LICENȚĂ/DIPLOMĂ se pot înscrie numai candidații care au promovat examenul de bacalaureat iar la programele de MASTER numai candidații care au promovat examenul de licență.

Înscrierea se poate face direct la secretariatul general al Universității Hyperion situat la parter, corp A, Calea Călărași 169, București, sector 3, de luni pâna vineri între orele 9-17, sau completând Formularul de înscriere online.

Admiterea se va face în limita locurilor disponibile, respectând ordinea cronologică a înmatriculării în anul universitar 2023-2024.

Înmatricularea constă în :

– depunerea dosarului de înscriere la secretariatul general din Calea Călărași 169, corp A, parter(lunivineri între orele 9-17);

– semnarea contractului de școlarizare;

– achitarea taxei de înscriere de 150 lei și a taxei integrale de școarizare sau a cel puțin o rată din taxa anuală.

Plata poate fi efectuată atât online prin transfer bancar, cât și la casieria Universității Hyperion(cash sau cu cardul) din sediul central, corpul B, parter.

 • INFORMAȚII PENTRU PLATA RATELOR ȘI TAXELOR ÎN CONTUL BANCAR:
 • Beneficiar: UNIVERSITATEA HYPERION BUCUREȘTI
  CUI: 2836240
  CONT IBAN: RO48 RNCB 0074 0292 1590 0001
  Banca: BCR – SECTOR 3
  La detalii de plată se completează obligatoriu cu:
  Numele și prenumele, facultatea, specializarea, anul de studii, numărul ratei.

1.Candidații care s-au înscris online, se pot înmatricula în anul universitar 2023-2024, prin semnarea contractului de şcolarizare la secretariatul Universității Hyperion, în limita locurilor disponibile, prezentând dovada achitării taxei de înscriere online și a codului de înmatriculare alocat online prin formularul de înscriere.

2.Candidații care se înscriu direct la secretariat vor primi un cod  de înmatriculare, pe care îl vor folosi în relatia cu Universitatea Hyperion pe toata durata ciclului de studii, pentru conformitate cu prevederile regulamentului GDPR.

Dosarul de înscriere (format plic) trebuie să conțină următoarele acte:

 • Diploma de bacalaureat (în original + copie xerox) sau adeverinţă eliberată de liceu (în original, pentru candidaţii care au promovat examenul de bacalaureat în sesiunile din 2023, în care se menţionează media generală, mediile obţinute în anii de studii, termenul de valabilitate şi faptul că nu a fost eliberată diploma de bacalaureat);
 • Certificat de naştere, în original + copie xerox;
 • Certificat de căsătorie, în original + copie xerox (pentru persoanele căsătorite care şi-au schimbat numele);
 • CI/BI, în original + copie xerox;
 • Adeverinţă medicală eliberată în ultimele 12 luni, în original;
 • 3 fotografii color tip buletin;
 • Chitanţa de achitare a taxei de înscriere de 150 lei.

Studenții care aleg Universitatea Hyperion vor beneficia de îndrumarea unui corp profesoral performant, taxe de școlarizare accesibile, burse de studii, stagii de practică în mediul public și privat, campus modern, dotări și tehnologii de ultimă generație, platforme online, cursuri și tutoriale de concepție proprie vizualizate în peste 160 țări,  cazare în cămin studențesc (Căminul studențesc M3 al Universității Hyperion),  sală de sport, studiouri de radio și TV ultra HD, redacție de ziar și agenție de presă, masterclass-uri și workshop-uri cu invitați de renume, sală de spectacole, evenimente culturale și științifice de marcă promovate de  Biroul de Presă bpuh.hyperion.ro .

Înscrie-te și tu la Universitatea Hyperion pentru a te integra în comunitatea academică Hyperion, un ecosistem vibrant și creativ unde implicarea și pasiunea sunt binevenite, încurajate și celebrate!

Universitatea Hyperion 2023 – YouTube

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com