Adrian Minune, amendat la o petrecere. Și Tzanca Uraganu’ a participat la eveniment

Polițiștii din Capitală au aplicat zeci de sancțiuni noaptea trecută și mai multe petreceri la care au participat până la 100 de persoane au fost oprite. Adrian Minune este unul dintre cei care au primit sancțiuni. 

Adrian Minune și Tzanca Uraganu’, printre participanți

Polițiștii au intervenit la un eveniment privat aflat în desfășurare într-un penthouse din Sectorul 6. La eveniment au participat și Adrian Copilul Minune și Tzanca Uraganu’.

Autoritățile au identificat la acest aveniment 11 persoane care au fost sanționate pentru încălcarea prevederilor Legii 55/220 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 și a Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcarea  unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Adrian Minune s-ar afla printre persoanele sancționate. Mai mult, cântărețul Andrei Velcu, supranumit Tzanca Uraganul, a postat o fotografie pe contul personal de Facebook, în dreptul căreia a postat un mesaj ironc. ,,Noaptea golanii! (v-am zis că nu se mai poate face nici măcar un bairam nu m-ați crezut)”, a fost mesajul cântărețului.

Amenzile au ajuns la un total de 38.500 de lei.

Amenzi de 75.000 de lei

Poliţia a fost sesizată, sâmbătă seara, că la un restaurant din sectorul 3 se desfăşoară un botez cu aproximativ 100 de persoane. Poliţiştii au constatat că la evenimentul respectiv participă 73 de persoane, în două săli.

Toți participanții au fost identificați și sancționați contravențional cu amenzi în valoarea de 15.00 de lei. Și administratorul localului a fost sancționat cu o amendă în valoare de 2.500 de lei. A fost întocmit și un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolii.

Un eveniment similar s-a petrecut în sectorul 5 al Capitalei, unde, în jurul orei 20:20, Secția 17 de Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un pub dinsectorul 5, se află mai multe persoane care sărbătoresc un eveniment. La evenimentul privat ar fi participat 32 de persoane.

Toți participanții au plecat în urma intervenției polițiștilor, iar organizatorii au fost amendați cu suma de 3.500 de lei, pentru încălcarea dispozițiilor Legii 55/2020  privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Participanții au fost sancționați și ei cu amenzi în valoarea totală de 15.000 de lei.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com