Adrian Mititelu, condamnat la 3 ani de închisoare! Sentința este definitivă

Adrian Mititelu a primit cea mai proastă veste. A fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare. Patronul FC U Craiova 1948 este condamnat pentru evaziune fiscală.

Sențința primită de Adrian Mititelu este una cu executare. Este acuzat de evaziune fiscală în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB. Se întâmpla în 2011, atunci când jucătorii olteni erau sub sechestru. În acel moment ANAF pusese sechestru pe pe drepturile federative ale jucătorilor lui Mititelu, adică 39 de fotbaliști.SC Fotbal Club U Craiova SA avea în acel moment datorii la stat în valoare totală de 9.906.095 de lei. În primă instanță, Adrian Mititelu fusese achitat.

„În baza art.9 alin.1 lit.g) din Legea 241/2005 cu aplicarea art.5 Cod penal (forma în vigoare în prezent) condamna pe inculpatul MITITELU ADRIAN MARIN la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, pedeapsă ce se va executa în regim de detenţie” , este decizia Curții de Apel din Craiova, dată astăzi.

Reacția lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a tunat și a fulgerat când a auzit ce decizie a luat Curtea de Apel din Craiova.

„Deși mi s-a furat o echipă întreagă, deși mi-au luat alții jucători, am ajuns tot eu să mă duc să fac pușcărie, pentru jucătorii furați de alții.E o decizie care nu are nicio legătură cu aplicarea actului de justiție, este o condamnare făcută de mafia din justiție, deranjată de ce am făcut în acești ani. Am făcut fel și fel de plângeri, acum am fost executat. Este o execuție ordinară, fără nicio acoperire legală. Curtea de Apel București i-a achitat pe Sandu și pe Dragomir, iar eu sunt condamnat. Pentru un jucător care a ajuns la Steaua din postura de jucător liber de contract. Nu s-a furat niciun ban. Am probat. Sandu și Dragomir au fost achitați pentru cei 39 de jucători, inclusiv Mihai Costea”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Digi Sport.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com