Adriana Bahmuțeanu, declarații șocante cu privire la divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Ce a spus vedeta

Adriana Bahmuțeanu a suprins prin ultimele declarații pe care le-a făcut cu privire la divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. 

a

Ce a declarat Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a devenit pshiholog și consilier în dezvoltare personală. motiv pentru care a făcut niște declarații cu privire la divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă.  Bahmuțeanu a vorbit despre cauzele despărțirii și ce anume a dus la despărțirea dintre cei doi. Fosta doție a lui Silviu Prigoană a trecut prin experiența lui Pepe cu mai multe divorțuri mediatizate. Vedeta este de părere că atacurile la care ar fi fost supusă Raluca ar fi unul dintre motive.

Raluca Pastramă este destul de discretă în ceea ce privește relația și viața ei personală. Însă, Raluca a fost supusă la multe scne și atacuri după divorțul lui Pepe de Oana Zăvoranu. Mai mult, și părinții celor doi ar fi intervenit în căsnicie.

Eu cred că Ralucăi nu i-a fost ușor, a fost atacată destul de tare, dar nu a vorbit nimic, a refuzat să declare ceva, probabil pentru a nu-i afecta lui imaginea. E foarte greu să-ți asumi rolul ăsta.
Pe de altă parte, nu știu dacă este o decizie definitivă. Din ce am înțeles, ei nu anunțaseră nimic înainte, toată lumea a fost surprinsă iar acum au sărit rudele pe ei, să se împace. Ceea ce iar nu e ok, pentru că ar trebui să fie lăsați în pace, să-și rezolve ei treburile. Ei trăiesc unul cu altul, ei știu mai bine ce au de făcut”, 
a spus Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

Pepe nu ar fi trecut peste relația cu Oana Zăvoranu

Adriana Bahmuțeanu crede că relația dintre el și Raluca Pastramă a fost o relație grăbită, iar artistul nu ar fi avut suficient timp să treacă peste divorțul de Oana Zăvoranu. Mai mult, vedeta crede că este posibilă o împăcare între Pepe și Raluca.

Cred totuși că Pepe s-a aruncat prea repede în această relație, cu Raluca, după divorțul de Oana. A fost o dragoste la prima vedere, o flamă care poate că s-a stins. Nu știu dacă ai observat, dar Raluca aduce puțin cu Oana ca fizionomie. Ceva nu s-a vindecat acolo, la el, poate că avea nevoie de mai mult timp să golănească, ca băieții și apoi să intre într-o nouă relație serioasă. Nu cred că se mai pune problema de o reluare a relației cu Oana, dar e posibil să se împace cu Raluca, să nu fie ăsta punctul final”, a mai afirmat Adriana Bahmuțeanu.

Un alt motiv al rupturii dintre cei doi ar fi viața de artist a lui Pepe care tot timpul era plină de concerte. Fosta soție a lui Silviu Prigoană este de părere că viața soției unui artist este marcată de singurătate.

Sigur, e mișto să trăiești cu un artist, însă nu știu cât de bine e să-ți petreci singură weekendurile, să fii singură de sărbători, el să fie mereu plecat. Poți ajunge la un moment dat să fii tu cea care are singură grijă de copii, de gosposărie, de tot. Trendul, acum, este să discuți de la începutul relației aceste lucruri, să nu te trezești după aceea că ai surprize. De asemenea, nu știu cât de mișto e să vezi pe telefonul lui tot felul de mesaje de la fane, că așa sunt artiștii. E greu să te controlezi în astfel de situații”, a mai declarat Bahmuțeanu.

Pepe și Raluca Pastramă divorțează

Pepe și Raluca Pastramă și-au anunțat, în urmă cu puțin timp, divorțul. Anunțul a fost făcut de artist în cadrul emisiunii sale de pe YouTube. Pepe a declarat că cei doi se înțeleg bine în continuare și că vor rămâne prieteni de dragul fetițelor pe care le au împreună. Decizia despărțirii ar fi fost luată de Raluca, după cum a spus artistul.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com