Adriana Iliescu i-a răspuns Elizei la cea mai importantă întrebare: cine este tatăl său biologic și de ce a lipsit din viața ei

În anul 2006, Adriana Iliescu a trăit cea mai mare bucurie din viața sa. A adus pe lume o fetiță, cu toate că medicii nu i-au dat niciodată șanse datorită vârstei sale înaintate. Atunci avea 66 de ani și a devenit cea mai bătrână mamă din România. Își crește singură fiica, dar curând Eliza a dorit să afle cine este tatăl său, care a lipsit mereu. Iată ce răspuns a primit.

a

Adriana Iliescu i-a răspuns Elizei la cea mai importantă întrebare: cine este tatăl său biologic și de ce a lipsit din viața ei

Adriana Iliescu și-a asumat la vârsta de 66 de ani o responsabilitate la care nu multe femei s-ar încumeta. A decis să devină mamă de una singură și să-și crească fiica fără ajutorul nimănui. A decis că-i va ascunde Elizei adevărul despre cum a venit pe lume până când va fi suficient de matură să înțeleagă, așadar i-a spus că tatăl său este plecat din țară.

„M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, a mărturisit Adriana Iliescu.

Eliza a aflat adevărul despre tatăl său

Anii au trecut însă, iar curiozitatea Elizei a fost pe măsură. În vârstă de 17 ani, și-a dorit să afle cine este tatăl său și de ce nu l-a văzut niciodată. Apropiații Adrianei Iliescu au explicat că în cele din urmă adolescentei i s-a spus adevărul, despre decizia mamei sale de a aduce un copil pe lume de una singură.

Astfel, Eliza Iliescu a înțeles că nu-și va putea întâlni niciodată tatăl, deoarece acesta a fost donator la o clinică specializată pentru fertilizare. Identitatea lui este necunoscută, așa că situația nu poate fi schimbată în niciun fel.

Tânăra l-a avut în schimb aproape pe nașul său, profesorul Marinescu, care i-a fost mereu ca un tată adevărat. Între cei doi există într-adevăr o legătură specială, iar Eliza a reușit pe această cale să afle ce înseamnă cu adevărat dragostea paternă.

„Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își vă cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede că pe o figură paternă”, au declarat apropiații Adrianei Iliescu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com