ADRIANA ILIESCU, ÎN PERICOL DE CÂND BUCUREȘTIUL A INTRAT ÎN SCENARIUL ROŞU: “NE RUGĂM LUI DUMNEZEU”. CARE ESTE STAREA DE SĂNĂTATE A CELEI MAI BĂTRÂNE MAME DIN ROMÂNIA

La 82 de ani, Adriana Iliescu se află în categoria persoanelor vulnerabile în fața virusului invizibil SARS-CoV-2. Contactată telefonic, cea mai bătrână mamă din România a declarat că atât ea, cât și fiica sa, Eliza, sunt sănătoase și că respectă cu strictețe regulile de de prevenire a infecției cu COVID-19.

Care este starea de sănătate a Adrianei Iliescu de când Bucureștiul a intrat în scenariul roşu

Bucureștiul a intrat în scenariul roșu din cauza numărului mare de cazuri de infecție cu noul coronavirus de mai bine de două săptămâni. Adriana Iliescu se numără printre vedetele de la noi care sunt în mare pericol din cauza acestei maladii. În cadrul unui interviu oferit recent, fosta profesoară a dezvăluit că este nu se confruntă cu nicio problemă de sănătate și că Eliza se simte foarte bine. În plus, a mai spus cea mai bătrână mamă din România, fiica ei se descurcă de minune la cursurile online.

“Noi suntem bine, sănătoase amândouă, Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă. Și să vă mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I în clasă, n-am știut acest lucru, dar așa s-a întâmplat, iar acum învață cu plăcere, este unul dintre puținii copii. Hai să nu zic chiar printre singurii, care printre cei care se pregătesc pentru școală, învață singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu, ne și protejăm în rest”, a declarat Adriana Iliescu pentru fanatik.ro.

Cum se protejează Eliza și Adriana Iliescu în plină criză epidemiologică

“Mergem cu masca pe față, o punem atât pe gură, cât și pe nas, pentru că am înțeles că așa este problema cu acest coronavirus, că pe nas intră virușii. Și să ne rugăm lui Dumnezeu, ce să facem, alte variante nu avem, decât să ne rugăm să așteptăm să treacă, iar când o veni vaccinul, o să vedem cum facem și cu vaccinul de coronavirus. În rest, suntem foarte ocupate cu atâtea și atâtea lucrușoare, v-am spus, cu școala online pe care Eliza o parcurge cu brio”, a mai mărturisit fosta profesoară universitară, conform sursei citată mai sus.

Fiica fostei profesoare Adriana Iliescu este elevă a Liceului “Dimitrie Paciurea” din Capitală

Eliza Iliescu este acum elevă în clasa a X-a la Liceul “Dimitrie Paciurea” din București. Fiica Adrianei Iliescu s-a născut pe 16 ianuarie 2005 şi a devenit celebră încă din primele zile de viaţă şi asta pentru că mama ei, Adriana Iliescu avea la cel moment 66 de ani. Atunci, fosta profesoară universitară de literatura română a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai vârstnică femeie din lume care dădea naştere unui copil. Între timp, a pierdut acest titlu la nivel mondial, însă a rămas cea mai bătrână mamă din România.

sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com