Afla care este lectia iubirii invatata de fiecare zodie

Iubirea este, printre altele, o lecţie de viaţă. Ai de învăţat de la alţii faţete ale ei pe care nu le ştii şi îi înveţi pe ceilalţi aspectele iubirii manifestate prin zodia ta.
Berbec: Îi înveţi pe ceilalţi că iubirea este mereu proaspătă, vie şi plină de inocenţă. Ai de învăţat de la ceilalţi că iubirea presupune o răbdare nesfârşită cu cei pe care îi iubeşti.

a

Taur: Le arăţi celorlalţi că iubirea este vitalitate, împlinire şi satisfacţie. Ai de învăţat de la ceilalţi că iubirea înseamnă iertare, de oricâte ori, pentru cei pe care îi iubeşti.

Gemeni: Îi înveţi pe ceilalţi că iubirea este un joc minunat şi în acelaşi timp cunoaştere, iar ceilalţi te învaţă că iubirea este o emoţie tulburătoare, de dincolo de cuvinte.

Rac: Ceilalţi află de la tine că iubirea este un profund devotament. Ai de învăţat însă că ea nu trebuie să îngrădească, căci iubirea însemană, în acelaşi timp, libertate.

Leu: Le arăţi celorlalţi că iubirea dogoreşte, este extaziantă şi copleşitoare. Ceea ce trebuie să înveţi de la ei este că iubirea înseamnă umilinţă şi renunţare la orgoliu.

Fecioară: Îi înveţi pe ceilalţi că iubirea înseamnă puritate şi este un sentiment elevat. Ai de învăţat de la ceilalţi că ea presupune totuşi plăcere şi deplină satisfacţie.

Balanţă: Ceilalţi învaţă de la tine că iubirea este expresia cea mai deplină a frumuseţii. Ai de învăţat de la ceilalţi că ea presupune armonie şi echilibru între cei care se iubesc.

Scorpion: Lecţia pe care ceilalţi o învaţă de la tine este că iubirea înseamnă pasiune. Iar tu trebuie să înveţi că iubirea presupune dăruire de sine şi abandonare completă în braţele ei.

Săgetător: Îi înveţi pe ceilalţi că iubirea înseamnă sinceritate şi francheţe. Înveţi de la ceilalţi că iubirea înseamnă fidelitate şi constanţă în sentimente.

Capricorn: Le exemplifici celorlalţi că iubirea este înţelepciune şi responsabilitate pentru cei iubiţi. Ai de învăţat de la alţii că iubirea înseamnă relaxare, bucurie şi altruism.

Vărsător: Ceilalţi află de la tine că iubirea este fascinantă şi presupune deplină toleranţă şi înţelegere, iar tu trebuie să înveţi de la alţii că iubirea se manifestă în gesturi simple şi nu neapărat spectaculoase.

Peşti: Îi înveţi pe ceilalţi că iubirea este bunătate plină de compasiune, iar tu înveţi de la ceilalţi că iubirea este totul, ce face ca viaţa să merite să fie trăită.

sursa:unica.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com