Află tot ce ți-a pregătit destinul, în funcție de data nașterii!

Pe internet a început să circule un test ce are puterea de a dezvălui chiar și cele mai ascunse secrete ale tale! Ai curaj să încerci?

a

Tot ce ai de făcut este să descoperi ce animal ești în funcție de data nașterii și apoi să afli ce ți-a pregătit destinul!

Ianuarie 01 – 09 ~ Câine
Ianuarie 10 – 24 ~ Șoarece
Ianuarie 25 – 31 ~ Leu
Februarie 01 – 05 ~ Pisică
Februarie 06 – 14 ~ Porumbel
Februarie 15 – 21 ~ Broască țestoasă

Februarie 22 – 28 ~ Panteră
Martie 01 – 12 ~ Maimuță
Martie 13 – 15 ~ Leu
Martie 16 – 23 ~ Șoarece
Martie 24 – 31 ~ Pisică
Aprilie 01 – 03 ~ Câine
Aprilie 04 – 14 ~ Panteră

Aprilie 15 – 26 ~ Șoarece
Aprilie 27 – 30 ~ Broască țestoasă
Mai 01 – 13 ~ Maimuță
Mai 14 – 21 ~ Porumbel
Mai 22 – 31 ~ Leu
Iunie 01 – 03 ~ Șoarece
Iunie 04 – 14 ~ Broască țestoasă
Iunie 15 – 20 ~ Câine

Iunie 21 – 24 ~ Maimuță
Iunie 25 – 30 ~ Pisică
Iulie 01 – 09 ~ Șoarece
Iulie 10 – 15 ~ Câine
Iulie 16 – 26 ~ Porumbel

Iulie 27 – 31 ~ Pisică
August 01 – 15 ~ Maimuță
August 16 – 25 ~ Șoarece
August 26 – 31 ~ Broască țestoasă
Septembrie 01 – 14 ~ Porumbel

Septembrie 15 – 27 ~ Pisică
Septembrie 28 – 30 ~ Câine
Octombrie 01 – 15 ~ Maimuță
Octombrie 16 – 27 ~ Broască țestoasă
Octobmbrie 28 – 31 ~ Panteră
Noiembrie 01 – 16 ~ Leu

Noiembrie 17 – 30 ~ Pisică
Decembrie 01 – 16 ~ Câine
Decembrie 17 – 25 ~ Maimuță
Decembrie 26 – 31 ~ Porumbel

Câine: ești o persoană foarte loială și dulce. Fidelitatea ta nu poate fi niciodată îndoită. De asemenea, ești o persoană sinceră și onestă și atunci când vine vorba de atitudinea ta față de muncă. Ești o persoană foarte simplă, modestă, care nu dă bătăi de cap celor din jur și foarte cu picioarele pe pământ.

Asta explică motivul pentru care prietenii tăi se agață de tine! Ai un foarte un bun gust în materie de haine. Dacă garderoba ta nu este actualizată cu ceea ce este trendy, cu siguranță vei fi deprimat. Popular și nepretențios. Ai un mic grup de prieteni demni, toți fiind de o calitate desăvârșită!

Șoarece: Mereu pus pe a face ceva malițios. Sclipirea machiavelică din privire este ceea ce te face atât de atrăgător pentru toată lumea. Ești o persoană extrem de distractivă. Nu e de mirare că oamenii caută compania ta și așteaptă cu nerăbdare să te includă la toate întâlnirile.

Cu toate acestea, ești o fire sensibilă, ceea ce poate reprezenta un dezavantaj. Oamenii trebuie să-și aleagă cuvintele în timp ce vorbesc cu tine. Dacă cineva încearcă să se joace cu mâinile în timp ce vorbești și nu este atent la fiecare cuvânt al tau, este mai mult decât suficient să te înfurie și… Dumnezeu să aibă în pază persoana respectivă!

Leu: Destul de contradictoriu cu numele, ești o persoană iubitoare de pace. Preferi să eviți o situație în care trebuie să lupți cu cineva, să fii în conflict. Ești o persoană liberă, nu îți place să stai în același loc pentru o lungă perioadă de timp. Ești foarte popular și nepretențios.

Un lider născut, și ai în sânge tactul și modul de a scoate din oameni ce e mai bun în domeniul profesional. Oamenii iubesc mereu felul în care îi tratezi. Îți place să fii iubit și cine știe să te pună în lumina reflectoarelor te-a cucerit instant.

Pisică: O persoană extrem de îndrăgită, adorabilă, uneori timidă, cu o pasiune pentru istețime. Uneori preferi liniștea. Îți place să explorezi diverse lucruri și să intri în profunzimea fiecărui lucru. În condiții normale, ești cool, dar dacă ți se dă un motiv, ești ca un vulcan care așteaptă să explodeze.

Ești ca o pasăre măiastră. Oamenii te așteaptă cu nerăbdare, oriunde te duci și îți faci foarte ușor simțită prezența. Practic, ești foarte sociabil și te bagi în vorbă cu oamenii dar nu-ți place să stai foarte mult de vorbă cu străinii. Oamenii se simt foarte lejer în compania ta. Îți alegi cu grijă prietenii.

Broască Țestoasă: Ești aproape de perfecțiune și foarte frumos la inimă. Exemplele bunătății tale sunt întotdeauna răspândite în grupuri de oameni. Iubești pacea. Nu ți-ar plăcea să te răzbuni, nici măcar pe o cineva care îți greșește mult, iar din acest motiv ești o persoană foarte iubită.

Nu îți place să vorbești lumea pe la spate. Oamenii iubesc felul în care îi tratezi mereu. Poți oferi la nesfârșit dragoste iar partea cea mai bună e că nu te aștepți la nimic în schimb. Ești destul de generos. Cea mai bună trăsătură a ta este că reușești să vezi lucrurile într-o lumină practică.

Porumbel: Simbolizezi o abordare a vieții într-o manieră foarte veselă. Indiferent de împrejurimile în care te afli, sumbre sau vesele, rămâi neafectat. De fapt, răspândești veselie oriunde te-ai afla. Ești liderul grupului tău de prieteni și știi foarte bine să îi consolezi atunci când au nevoie.

Nu suporți ipocrizia și cauți mereu să te îndepărtezi te ipocriți. Astfel de persoane nu vor fi niciodată în sufletul tău orice-ar fi.

Ești o persoană foarte metodică și organizată în munca ta. Prin urmare, dezordinea nu va avea ce căuta în viața ta. Prin urmare, niciun strop de dezordine, nu te poate cuprinde vreodată. Ai grijă însă, că te poți îndrăgosti foarte ușor…

Panteră: O persoană misterioasă. Te poți descurca cu ușurință în momentele de presiune și poți face față fiecărei atmosferi tensionate fără a înnebuni. Poți fi răutăcios uneori și îți mai place să bârfești cu grupul tău ales cu grijă. Foarte formal și precis.

Îți place ca toate situațiile și lucrurile să fie așa cum tu ți le dorești, ceea ce uneori nu este posibil. Drept urmare, poți avea de pierdut în anumite relații. Dar, dealtfel, îți place să ajutați oamenii să iasă din dificultate și știi să le fii alături atunci când au nevoie de tine.

Maimuță: Foarte nerăbdător și activ! Vrei ca lucrurile să fie făcute cât mai repede posibil. Ai o inimă bună și plină de iubire. Îți place să fii în centrul atenției. Ești unic prin felul tău de a fi. Îți place să fii în siguranță din toate punctele de vedere.

Nu îți place ca numele tău să apară în situații controversate. Prin urmare, știi să iei măsurile de precauție de la bun început. Atunci când prevezi ceva greșit, ți se activează al șaselea simț de care dispui și el te ajută să nu cazi în capcană. Sunteți niște oameni pe cinste voi!

sursa :dle.ro

Teste care descoperă unicitatea corpului tău

Corpul nostru este plin de fenomene care așteaptă să fie descoperite. Probabil ați observat anumite abilități ale corpului pe care ceilalți din jurul dvs. nu le au.
Toţi vrem să credem că sunt speciali, dar nu toată lumea poate vedea ce ne face diferiti de ceilalti. De fapt, există atâtea lucruri care dovedesc că nu sunteți ca oricine altcineva – sunteți unic! Tot ce trebuie să faceți este să priviți în oglindă și să vă descoperiți corpul.
Iată câteva modalități de a testa părți ale corpului dvs. pentru a vedea cât de unic este. Nu pierdeți cireasa de pe tort la sfârșitul articolului. Bucurați-vă de a fi special!
1. Heterochromia iridis

Persoanele cu heterochromie centrală au culori diferite în același ochi, în timp ce heterochromia completă este atunci când o persoană are 2 ochi diferit de culoare. Când o persoană are heterocromie sectorială, una sau mai multe porțiuni ale irisului au o culoare diferită. Un motiv pentru heterochromie este moștenirea genetică. Un alt motiv este atunci când este dobândită ca urmare a unei boli sau a unui prejudiciu. Unele statistici arată că aproximativ 1% din populația lumii ar putea avea această trăsătură.
2. Atingeți nasul cu limba

Această abilitate este cunoscută sub numele de semn Gorlin în lumea medicală. Doar 10% din populație o poate face, deoarece este o trăsătură genetică. Cu toate acestea, vă puteți antrena limba pentru a ajunge la nas. Îți amintești de Gene Simmons de la Kiss? Și-a găsit unicitatea și l-a ajutat să devină o stea rock internațională cu o limbă foarte recunoscută.
3. Linia Simiană

Se spune că persoanele cu linii Simian au de obicei un stil de viață diferit de celelalte persoane fără aceste linii, dar nu înseamnă că trăiesc mai bine sau mai rău. În general, se crede că acești oameni realizează mult mai mult decât majoritatea, dezvoltând tehnici și invenții care vor servi generațiilor. Există oameni cu o linie Simian care au avut o contribuție pozitivă la istorie. Unul dintre aceștia este premierul britanic Tony Blair (cu linii pe ambele mâini), fostul președinte rus Nikita Hrușciov, scriitorii John Steinbeck și Henry Miller, Tony Robbins și Hillary Clinton. Liniile se regăsesc și în 1,5% din populația generală cel puțin pe o mână.
4. Pielea de găină

Această experiență atunci când vă simțiți emoționat sau atins în timp ce ascultați muzică, vizionați o scenă sensibilă sau ceva asemănător se numește frisson, un termen francez care înseamnă “frisoane estetice”. Unii cercetători numesc chiar și un “orgasm al pielii”. Cu toate acestea, studiile au arătat că aproximativ 2/3 din populație știe cum se simte. Unii oameni de știință sugerează că este un “dar” evolutiv de la strămoșii noștri timpurii, care au avut această modalitate de a rămâne calzi. Când suntem reci, mușchii atașați de parul corpului tremură, cauzând părul să se oprească.
5. Mişcarea urechilor

Există doar câțiva oameni care își pot mișca urechile, dar multe animale, cum ar fi felinele, pot face acest lucru cu ușurință. Ne putem mişca urechile prin mușchii de deasupra și în spatele urechilor, numiți auriculi. Singurul studiu pe care l-am găsit cu privire la întrebarea noastră a fost publicat în 1949. Se spune că avem capacitatea de a ne mișca urechile numai dacă unul sau ambii părinți pot face acest lucru. Aceasta se numește o trăsătură dominantă. În studiu au fost implicați 104 bărbați și 70 de femei. Cu toate acestea, s-au dovedit că 74% dintre aceștia nu au putut să-şi mişte urechile, deși aveau cel puțin un părinte care să-și poată mișca urechile. Se crede că aproximativ 10-20% din populație are această capacitate.

6. Pune-ți pumnul în gură
citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com