Ai bijuterii din aur? Iată ce trebuie să faci imediat! Până acum nu ți-a zis nimeni de greșeala asta!

Dacă v-ați cumpărat un obiect din aur, oricât de mir ar fi, nu îl purtați imediat. Te întrebi care este motivul?

a

Ei bine, aurul are o încărcătură mult mai malefică decât argintul. El duce la moarte, la sacrificii enorme. Este și un blestem al aurului.

De aceea, când cumpărați un obiect de aur este bine să faceți următorul lucru: puneți-l timp de șapte zile în agheasmă, pentru a înlătura toate energiile negative, căci înainte de a-l cumpăra, cineva l-a mai probat și nu se știe ce fel de încărcături poartă acel obiect din aur.

Acest lucru e valabil pentru orice bijuterie.

Se pare că argintul este cel mai benefic, este cel care atrage energiile benefice din Univers, potrivit specialiștilor. Spre exemplu, Biserica nu va folosi un pocal de aur, toate sunt din argint.

Argintul încarcă chakra inimii cu mai multă bunătate și se spune că ar proteja de friguri și boli contagioase.

sursa:frumusetile.com

Top 10 alimente ciudate

Când vine vorba de mâncare, majoritatea dintre noi au cota noastră de fapte interesante și trivia, și dacă le vom compila pe toate, putem găsi cu siguranță o carte completă. În acest articol, totuși, vom prezenta primele 10 cele mai uimitoare lucruri despre alimente.

Litiu în 7-Up

Litiul este utilizat în mod obișnuit în tratarea tulburărilor bipolare. 7-Up a fost inițial poziționat ca produs pentru persoanele cu mahmureala, în mare parte datorită adăugării de citrat de litiu. Cele mai populare trivia asociate cu 7-Up susțin că numărul “7” se referă la masa atomică de litiu și cuvântul “Sus” se referă la efectele înălțătoare ale citratului de litiu.

Sosul antic

Ketchup-ul a fost cunoscut anterior ca sos de pește care provine din China în special în regiunea Fujian. Cuvântul “ketchup” este neclar similar cu două cuvinte Fujian – kio-chap și ke-tsap. Înregistrările istorice indică faptul că ketchupul timpuriu în regiunea vestică este fabricat din mirodenii, pește și chiar ciuperci.

Înghețarea creierului

Cuvântul “brain freeze” a fost inventat de magazinele alimentare 7-11 pentru a descrie durerea resimțită de cineva atunci când bea slurpee prea repede. Condiția se caracterizează prin constricția vasului de sânge când ceva rece este în contact cu partea superioară a gurii.

Copaci de banane

Stema mare, despre care se crede că este trunchiul bananelor, este de fapt cunoscută în lumea științifică ca un “pseudostem” care înseamnă literalmente tulpina falsă.

Vanilia dependentă

Vanilia este considerată ca provoacă dependeţă, deoarece consumul său activează organismul pentru a evacua catecolaminele care includ și adrenalina. Pe lângă acest efect puțin cunoscut al vaniliei naturale, a fost, de asemenea, cunoscută capacitatea de a controla diverse infecții bacteriene.

citeste continuarea pe pagina2>>

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com