Ai planta asta în casă? Te poate face milionar! Foarte mulți români o au, dar nu știu că poate atrage câștiguri financiare uriașe!

Crassula – este o plantă care atrage banii în casă. De aici și denumirea populară de Copacul Banului. Conform tradiției Feng Shui este suficient doar să aduceți în casă această plantă pentru ca situația financiară să se îmbunătățească. Avem toate motivele să luăm aminte la această informație.

a

Se zice că dacă gândești pozitiv, atunci ți se vor întâmpla doar lucruri pozitive. Totodată, este binevenit să materializați gândurile bune în fapte, care să vă aducă aminte de dorințele dvs. Toate astea, cel mai probabil, vă vor aduce schimbări pozitive în viață.

Cum să atrageți banii în casă

Culoarea plăcută a frunzelor Crassulei amintește de culoarea bancnotelor de dolari. Desigur, că nu acesta este motivul pentru care să o aveți în locuință.

Copacul banului stimulează activitatea bună a creierului și mărește activitatea fizică a persoanei datorită faptului că frunzele pline ale plantei conțin uleiuri eterice.

Se recomandă să puneți floarea pe masa de lucru. Peste o perioadă veți observa că munca vă va aduce plăcere și bani.

Ca să atrageți banii în casă, încercați următorul ritual. Înainte de a sădi planta, puneți în ghiveci 6 monede, închipuindu-vă o persoană de succes, sănătoasă și bogată. Atunci când udați Copacul banului, aduceți-vă aminte de această imagine, cât mai clar. Acest exercițiu vă va programa spre succes.

Dacă aveți deja în casă această plantă, atunci doar puneți o monedă în ghiveci. Acest talisman vă va fi de folos. De asemenea, puteți lega de crenguțe câteva panglici roșii cu monede. Privindu-le, vă veți gândi că banii vin singuri la dvs.

Această plantă este amatoare de ghivece mai mari și de multă lumină. Culoarea ideală a ghiveciului este roșu sau bordo, de asemenea s-ar potrivi maro, negru, auriu sau argintiu.

Sursa: perfect-ask.com

15 rase de câini care au existat pe planeta noastră în trecut

De câte ori ai auzit că cele mai bune animale de companie din întreaga lume sunt câinii? Pe puțin de un milion de ori, dar te-ai gândit vreodată la rasele de câini care existau odinioară pe planeta noastră, și care acum au dispărut?

Câinii nu au arătat dintotdeauna așa cum îi cunoaștem în prezent, iar rasele au evoluat categoric față de trecut, fiind rezultatul unor încrucișări distincte.

Mai multe școli de gândire discută despre rasele de câini care au dispărut acum, iar cea mai comună părere despre acestea este reprezentată de faptul că unele dintre ele au fost mai feroce decât ne-am putea imagina. Ca atare, ar fi fost greu de păstrat ca și animale de casă, deci, nu au putut fi domesticite.

O altă teorie sugerează că unii câini, deși erau feroce, nu au putut suporta schimbările prea dure în climă, motiv pentru care au dispărut. În plus, au mai fost și rase care nu aveau nici un folos, ca urmare, creșterea lor a fost descurajată.

Cert este că rasele pe care urmează să ți le prezentăm mai jos au existat odinioară pe planeta noastră, iar oamenii au intrat în contact cu ele.

1. Talbot

Talbot a fost o rasă de câini folosită în scopuri de vânătoare, dar acum este dispărută. Motivul din spatele acestei dispariții este lipsa scopului lor.

2. Câinele de apă St. John

St. John este o rasă domestică de câini, care se găsea în vechile provincii din Canada. Au existat o mare varietate de câini din această rasă, care erau folosiți la lucru.

3. Cumberland Sheepdog

Această rasă de câini era o dată extrem de populară în Anglia, și a fost legată și de rasa collie de frontieră (Sheepdog scoțian). De asemenea, este considerată strămoșul ciobănescului australian.

4. Spanielul Englez de apă

O altă rasă de câini care a dispărut de la începutul secolului al XX-lea, spanielul englez de apă a fost folosit pentru a vâna păsările de apă. Acesta a fost văzut pentru ultima oară în 1930.

5. Bulldog englezesc vechi

Ei bine, Bulldog este o rasă binecunoscută de câine, dar bulldogul englezesc vechi, nu. Această rasă a avut niște fălci inferioare puternice, dar astăzi, le-a rămas mai mult în partea superioară.

6. Toy Bulldog

O altă rasă de buldog care a existat în secolul al XVIII-lea în Anglia este toy bulldog. Aceștia arătau ca niște pitici și erau folosiți pentru reproducere.

7. Spanielul Toy Trawler

Toy Trawler Spaniel este o rasă dispărută de câini de vânătoare, care au existat în secolele XVI-XIX. De asemenea, au fost păstrate ca animale de companie.

8. Turnspit

Această rasă de câine a fost folosită pentru a-i pune să alerge pe o roată. Aveau picioare scurte, corp lung și se găseau prin anii 1500.

9. Câine de luptă Cordoba

Acești câini de luptă au fost găsiți în Argentina și au fost agresivi. Le plăceau luptele, și acesta este unul dintre motivele care au condus la dispariția lor.

10. Câinele indian Hare

Câinele indian Hare a fost o rasă de câine ce avea caracteristici ale câinilor, lupilor și coioților. Rasa de câine nu aparținea Indiei, ci Canadei.

11. Tesem

Este un câine de vânătoare egiptean vechi. Se spune că această rasă de câini a existat între 2609 și 2584 î.Hr.

12. Blue Paul Terrier

Această rasă de câini avea o construcție puternică, având o greutate de aproximativ 20 de kg. Erau mari, dar nu atât de mari ca buldogii.

13. Dogo Cubano

Câinele Cubano a fost o rasă de câini de dimensiuni mari, care se folosea în luptele cu câini. Au o înălțime de până la 76 de cm.

14. Bullenbeisser

Rasa a fost numită după buldog-ul german și era cunoscută pentru viteza și agilitatea sa. Unul dintre motivele care au dus la dispariția sa a fost împerecherea.

15. Paisley Terrier

Această rasă drăguță de câine a fost odată inima orașului Yorkshire. Denumirea Paisley Terrier le-a fost dată pentru că aparțineau acestei regiuni.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com