Ai vouchere de vacanță? Vezi ce se schimbă la ele în 2021. Guvernul a decis

Vouchere de vacanță 2021. Dacă aveți vouchere de vacanță din 2019 și din 2020 trebuie să știți că există o modificare în ceea ce privește valabilitatea lor. Potrivit unui act normativ aprobat de către Guvernul României, voucherele pot fi folosite până la data de 31 decembrie. Măsura este valabilă pentru voucherele care au fost eliberate în 2019 și 2020.

a

Vouchere de vacanță valabile până la data de 31 decembrie 2021

Guvernul a aprobat prelungirea valabilității voucherelor de vacanță din 2019 și 2020. Acestea vor putea fi folosite până la data de 31 decembrie 2021. Valoarea totală a voucherelor este de 1450 de lei. Ele pot fi folosite doar de către titular în baza actului de identitate.

Se pare că anul acesta, platforma Benefit a înregistrat o creștere în turismul intern. Cei mai mulți dintre români au ales să-și petreacă vacanța în țară, pe litoralul românesc sau în stațiunile montane.

Voucherele de vacanţă sunt al doilea cel mai dorit beneficiu extrasalarial din platforma Benefit, după tichetele de masă. Utilizând o facilitate unică oferită de platforma de beneficii flexibile, angajaţii şi-au putut cumula bugetele pe parcursul mai multor luni, iar acum pot folosi sume mai mari pentru achiziţia vacanţelor interne, prin intermediul voucherelor de vacanţă, a declarat Codruţ Nicolau, General Manager Edenred România şi Benefit.

Voucherele de vacanță sunt deductibile fiscal și scutite de contribuții patronale și salariale în limita a 13.800 lei anual (echivalentul a 6 salarii de bază minime brute), pentru fiecare angajat cu contract individual de muncă.

Cuantumul acordat se stabilește, în condițiile legii, de către angajatori, proporțional cu perioada lucrată sau durata contractului de muncă, într-un an calendaristic.

Unde pot fi folosite voucherele de vacanță tipărite

Potrivit președintelui Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, voucherele de vacanță tipărite se pot folosi la unități autorizate de cazare, agenții de turism sau alte societăți autorizate de minister. Acestea se pot preschimba numai pentru servicii pe teritoriul României.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com