AD

HOROSCOP

Alege un scaun și află ce fel de persoană ești când te îndrăgostești – Pe ce scaun te-ai așeza?

todayianuarie 25, 2018

Background
share close
AD
AD

Poți să-ți dai seama ce fel de partener ești într-o relație?

De cele mai multe ori, oamenii tind să-i analizeze mai mult pe cei din jurul lor decât pe ei înșiși. Dacă stai să îți analizezi felul de a fi, poți găsi mai multe calități care-ți vor descoperi adevărata personalitate care contribuie și la viața amoroasă.

Odată ce te cunoști foarte bine pe tine, atunci viața ta intimă va fi extraordinară și vei fi cu adevărat pregătit pentru dragoste. Atunci vei știi ce fel de așteptări ai de la tine, dar și de la partener.

Am un test pentru tine. Mergi într-un bar și vezi 3 scaune libere în fața ta. Unul în dreapta, unul în mijloc și unul în stânga. Trebuie să alegi unul pe care să te așezi. Totuși, aceste scaune nu sunt unele obișnuite, ci vor determina ce fel de partener ești în relații.

Scaunul din stânga:

Dacă ai ales scaunul din stânga, ești o persoană realistă, dar căreia îi place să se distreze. Ești o persoană deschisă, ai o părere stimă de sine ridicată și nu lași gândurile negre să-ți afecteze judecata.

De asemenea, ai încredere oarbă în partenerul tău și îi oferi libertatea de care are nevoie. Totuși, ai și mari așteptări de la el și ai vrea să depună și el la fel de mult efort pentru relația voastră.

Cu toate acestea, știi prea bine că sentimentele nu rămân la fel tot timpul și poți fi fericit azi, iar mâine să fii trist, apoi fericit din nou. ești conștient de faptul că relațiile nu sunt doar lapte și miere și accepți micile imperfecțiuni ale partenerului.

Scaunul din mijloc:

Dacă ai ales să te așezi pe scaunul din mijloc, înseamnă că ești o persoană loială și de încredere, dar nu duci aceste lucruri la extrem. Ești o persoană care știe să se controleze foarte bine.

Odată ce te îndrăgostești, mintea, corpul și inima îți sunt dedicate în totalitate persoanei iubite. Te implici complet în relație, chiar dacă acest lucru te face vulnerabil uneori.

Ești acel tip de persoană care va rămâne alături pe persoana iubită și în momentele grele și vei face orice pentru ca partenerul tău să fie fericit alături de tine.

Scaunul din dreapta:

Dacă ai ales să te așezi pe scaunul din dreapta, înseamnă că ești o persoană care se sperie inițial când intră într-o relație, însă apoi devii foarte încrezător în forțele proprii.

La început ești puțin secretos, asta pentru că ți-e teamă să te deschizi în fața oamenilor. Poate că acest lucru se întâmplă pentru că ai avut experiențe anterioare în urma cărora ai suferit.

Odată ce te deschizi în fața persoanei iubite, vei deveni o persoană nouă. Ești o persoană pasională și loială. Totuși, tot vei fi precaut pentru a nu avea sentimentele rănite din nou, însă acest lucru nu este neapărat un lucru rău.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com