AD

VREMEA

Alerta ANM! A fost emis un nou cod galben: Ploi, ceata si caderi de polei in umatoarele ore

todayfebruarie 8, 2018 6

Background
share close
AD
AD

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o noua alerta valabila pentru joi dimineata.

COD GALBEN: Valabil de la ora 8:15 pana la ora 11:00

In zona : Judetul Dolj;

Se vor semnala : ceata ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m.
COD GALBEN Valabil de la ora 7:10 pana la ora 10:00

In zona : Judetul Harghita: Zona de munte;

Se vor semnala : Precipitatii predominant sub forma de ploaie care vor favoriza depunerile de polei, informeaza rtv.

sursa:wowbiz.ro

Politicienii vă mint: de ce nu ar trebui să votați niciodată pentru vreun candidat politic
de Sofo Archon

“El nu știe nimic; și el crede că știe totul. Acest lucru indică în mod clar o carieră politică. “~ George Bernard Shaw

Majoritatea oamenilor din întreaga lume încă mai cred în ideea că votarea pentru politicieni și partidele politice este o acțiune importantă și că fiecare persoană ar trebui să participe la alegeri politice mergând la vot. Ei consideră că dacă nu votează sunt apatici, pretinzând că aceia care aleg să nu voteze, nu le pasă cu adevărat de bunăstarea societății.

Pentru mine, să nu votez nu înseamnă apatie, dacă este un act conștient din motive juste și aici aș vrea să vă prezint câteva astfel de motive pentru a vă ajuta să înțelegeți de ce nu este o idee bună să sprijiniți politicienii, în beneficiul țării în care trăiți și a lumii cu care locuim cu toții.

Politicienii nu sunt aleși de popor

Aproape toți oamenii sunt sub iluzia că majoritatea populației alege în mod conștient politicienii care sunt la putere, dar acest lucru nu poate fi mai departe de adevăr! În realitate, politicienii sunt aleși de elita financiară – cei care dețin puterea economică adevărată și trag sforile guvernului și societății. Elita financiară are puterea de a influența opiniile masei prin propaganda atent programată prin folosirea uimitoare a mijloacelor de informare în masă.

În general, rapoartele statistice arată că partidele politice care câștigă alegerile sunt cele care au cei mai multi bani cheltuiți pentru campaniile lor politice. Cu alte cuvinte, cu cât este mai mult publicat un politician, cu atât este mai probabil să fie ales. Cu toate acestea, oamenii cred că au puterea de a alege în mod conștient când vine vorba de vot, fără să știe că alegerea lor este puternic influențată de publicitate și se limitează la câțiva candidați politici care pot fi numărați pe degetele unei singure mâini.

Politicienilor nu le pasă de oameni

În sistemul nostru economic nebun, banii sunt puțini, de aceea fiecare persoană trebuie să fie lacomă într-o anumită măsură, astfel încât să supraviețuiască într-o lume în care banii nu sunt niciodată garantați. Politicienii au atins însă vârful nivelului lăcomiei umane și singurul motiv pentru care urmăresc o carieră politică este să-și stingă setea (fără încetare) pentru bani și putere. Ei nu vor să servească poporul – de fapt, nu le păsa de ei! Tot ce îi interesează este câștigul lor personal.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com