Alertă în America! Un biolog chinez a fost prins pe aeroport cu trei fiole suspecte, în care se crede că ar fi virușii ucigași, SARS și MERS

Anul 2018 a fost cel în care un om de știință chinez a fost prins având asupra lui niște fiole suspecte. În fiolele respective s-a presupus că se aflau viruși periculoși, precum SARS și MERS, după cum arată un raport al autorităților americane.

a

Bărbatul a fost prins pe aeroportul din Detroit, la finalul lunii noiembrie 2018, la mai puțin de un an înainte apariția primelor cazuri de infectare cu coronavirus, în Wuhan. După spusele autorităților, blogul chinez avea asupra lui o geantă, în care se aflau mai multe fiole neobișnuite. Pe acestea se aflau inscripții conform cărora, conținutul era format din anticorpi.

Biologul a afirmat în fața oamenilor legii că un coleg l-a rugat să transporte recipientele unui alt om de știință de la un institut din SUA.

„Analiza inscripției de pe fiole și a recipientulelor menționate i-a determinat pe inspectori să creadă că materialul din fiole ar putea fi MERS și SARS”, arată raportul FBI întocmit pe 13 noiembrie 2019.

În acest raport întocmit de FBI lipsește numele biologului chinez, dar și destinația fiolelor.

sursa ; spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com