Alertă pentru toți clienții Digi | RCS & RDS! Cum încearcă escrocii să păcălească clienții companiei

Compania Digi | RCS & RDS a transmis un mesaj clienților companiei, prin care avertizează că în acest moment se fac mai multe escrocherii în numele companiei.

Companii frauduloase în numele Digi | RCS & RDS. Ce trebuie să știe clienții

Într-un comunicat, compania a atras atenția celor care folosesc serviciile lor să fie atenți la firmele care doresc să îi înșele, pentru că folosesc însemnele Digi | RCS & RDS. În acest sens sunt organizate mai multe campanii, care le promit clienților că vor primi grastis telefoane și laptopuri.

Cea mai recentă campanie de acest tip (SCAM) recurge la un mecanism de concurs de fidelizare cu premii constând în laptop-uri și telefoane din segmentul premium. Organizatorii atrag utilizatorii de internet prin reclame pop-up găzduite pe site-uri cu un nivel redus de securitate și le propun acestora completarea unui chestionar, la finalul căruia li se cere să comunice date asociate cardului bancar, pentru reținerea taxei de transport a premiilor”, a transmis compania.

Digi | RCS & RDS a transmis că nu organizează niciun concurs în acest moment, care să ceara datele cardului bancar. Așa că este bine ca cei care au primit acest mesaj să nu intre în jocul fraudulos.

Digi | RCS & RDS a transmis clienților o avertizare privind o schemă de fraudă

Ne delimităm de aceste tentative de înșelăciune și vă informăm că, în prezent, compania noastră nu derulează nicio campanie de fidelizare în online cu un mecanism precum cel descris anterior.

Chiar în măsura în care ar organiza astfel de campanii, Digi|RCS & RDS nu ar condiționa în vreun fel acordarea de premii de efectuarea unor astfel de plăți. Dacă vi se afișează, în timp ce navigați pe diverse site-uri, astfel de invitații la concursuri de loializare/ fidelizare în numele Digi | RCS & RDS, vă sugerăm să nu le dați curs înainte de a verifica informația pe canalele oficiale de comunicare ale companiei, se arată în comunicat.

De asemenea, compania a explicat că în cazul unor suspiciuni, clienți pot suna la numărul de relații cu clienții.

.

În cazul în care aveți îndoieli legate de autenticitatea eventualelor campanii similare, puteți contacta echipa de relații cu clienții Digi | RCS&RDS, apelând la una dintre modalitățile precizate pe site-ul digiromania.ro. De asemenea, este de dorit să evitați campaniile care condiționează punerea în posesia premiilor de efectuarea unor plăți (indiferent de modalitate: transfer bancar, card, sms etc.). Vă mulțumim anticipat pentru cooperare și contăm pe vigilența voastră pentru a preveni astfel de demersuri cu intenții înșelătoare! Echipa Digi”, a transmis compania.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com