Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu din închisoare. Au vorbit despre relația lor, Daria Radionova și milionarul turc: „M-ai bătut și mi-ai luat banii!”

Se pare că Alex Bodi nu are liniște nici în închisoare atunci când vine vorba despre Bianca Drăgușanu! Cu toate că are dreptul la un număr limitat de apeluri, omul de afaceri ar fi ales să sune un prieten, care la rândul lui a sunat-o pe fosta lui soție și, cu telefoanele pe speaker, au reușit să poarte o discuție. Iată detalii de ultim moment despre conversația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu.

Se pare că nu s-a spus ultimul cuvânt în relația tumultoasă și plină de controverse dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. După multiple despărțiri și împăcări, violențe și certuri, părea că s-au scris ultimele pagini în povestea dintre Bianca și afacerist. Mai mult, Alex Bodi deja confirmase relația cu Daria Radionova și apele păreau mai liniște.

A survenit apoi arestarea omului de afaceri, iar Bianca Drăgușanu părea că și-a văzut mai departe de viață. A plecat în Istanbul însoțită de prieteni, unde s-a întâlnit cu faimosul miliardar Cengiz Şıklaroğlu. Se pare că, la rândul lui, Alex Bodi are sursele sale și știe tot ce se întâmplă în afară. Nu s-a putut abține și a luat legătură cu fosta lui soție.

Alex Bodi: „Tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el”

Alex Bodi s-a arătat extrem furios cu privire la comportamentul și acțiunile blondinei și a avut grijă să-i spună tot ce avea pe suflet.

„Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…”, i-ar fi transmis Alex Bodi, potrivit unor înregistrări obținute de spynews.ro.

Alex Bodi: „Dacă mă iubeai, tu trebuia să demonstrezi acum!”

Alex Bodi a subliniat că dacă l-ar fi iubit cu adevărat, Bianca ar fi trebuit să lupte pentru dragostea lor, mai ales în condițiile actuale.

.

„Şi încă un lucru ţin să ţi-l spun: tu, dacă erai femeia şmecheră care mă iubea, tu trebuia să demonstrezi acum! Ţi-am zis de mult că o să se întâmple asta? Mi-ai zis: „O să fiu singura femeie pe care te poţi baza!”. Nu o să fii. Uite, s-a întâmplat… Şi dacă eram în situaţia în care eram, ascultă-mă, şi dacă eram în situaţia în care eram, tu trebuia să te lupţi ca să îmi demonstrezi mie… dacă tot crezi în iubiri şi telenovele..”, i-ar mai fi spus Alex Bodi.

În plus, Alex Bodi, ar fi avut și un mesaj pentru prietenul Biancăi, Cengiz Şıklaroğlu: „Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Hai, scuză-mă că-ţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel.”

Bianca Drăgușanu: „Nu trebuie să îți dau nicio explicație”

La rândul ei, Bianca Drăgușanu l-ar fi lămurit pe afacerist că ea și milionarul turc nu sunt împreună. A subliniat că cel mai bine ar fi să se bazeze pe iubita lui, Daria Radionova în aceste momente și că nu ar trebui să-l intereseze pe el ce face ea în aceste momente.

‘Nu m-am combinat cu el și o să lămuresc lucrul ăsta. Noi doi suntem doar prieteni, dar eu ție nu trebuie să îți dau nicio explicație. Te rog să îți vezi de relația ta. Nu mă lua cu Prințesă, că nu mai vreau să îți răspund la nimic. Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta. Nu te privește pe tine ce fac eu. Te rog frumos să te bazezi pe Daria, Alex.’, i-a transmis Bianca Drăgușanu fostului ei soț.

Bianca Drăgușanu: „M-ai bătut și mi-ai luat banii”

De asemenea, Bianca Drăgușanu ar fi recunoscut pentru prima oară că Alex Bodi ar fi agresat-o și i-a reamintit că pe degetul Dariei ar sta inelul ei de logodnă.

‘Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!’, i-ar fi reproșat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu era căsătorită când a contactat-o Cengiz Şıklaroğlu

Într-un interviu pentru Antena Stars, în cadrul căruia milionarul și-a prezentat și casa pentru prima dată, Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu au vorbit cu sinceritate despre relația lor actuală. Fosta soție a lui Alex Bodi a mărturisit că prima oară milionarul turc a abordat-o pe când ea încă forma un cuplu cu acte cu afaceristul.

‘Ne-am cunoscut pe Instagram. Cred că acum un an mi-a scris, dar eu eram căsătorită. Da, eram căsătorită. Şi mi-a verificat profilul şi a văzut că sunt căsătorită, deci nu am răspuns…’, s spus Bianca Drăgușanu despre începutul prieteniei cu milionarul turc!.

Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu susțin că nu formează un cuplu

Dat fiind că s-a speculat multă vreme că Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu formează un cuplu, cei doi au făcut lumină în toată povestea. Milionarul turc a ieșit din închisoare în urmă cu patru luni și, deocamdată, după spusele sale, are probleme mai arzătoare de rezolvat înaintea celor sentimentale. Cu toate acestea, Cengiz a admis că nici nu exclude această variantă, cu atât mai mult cu cât Bianca Drăgușanu este o femeie care nu lasă niciun bărbat indiferent.

‘Nu! Nu. Bianca este foarte diferită. Viaţa mea este atât de diferită… Poate că ea ar vrea, poate că eu aş vrea să fie ceva între noi, dar viaţa mea… Începe o perioadă grea pentru mine pentru că abia am ieşit din închisoare, acum 4 luni şi să am o relaţie este foarte greu pentru mine.’ , a spus milionarul turc pentru Antena Stars.

Sursa: viva.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com