Alex Bodi îl face PRAF pe Florin Salam: ‘Din respect așa pentru el pentru că îl știu de 15 ani și avem mulți prieteni comuni, i-aș sugera să-și ceară scuze.‘

Se prinde un scandal între Alex Bodi și manelistul florin Salam. După ce florin Salam ar fi făcut mai multe comentarii la adresa afaceristului, Alex Bodi a venit cu un răspuns tăios și îl recomandă artistului să își ceară cât mair epede scuze pentru tot ce a spus.

a

Ce se întâmplă între Alex Bodi și Florin Salam

Florin Salam a mprturisit că afaeristul i-ar fi dat țeapă în afacerea cu NFT-uri, însă Alex Bodi vine cu un răspuns pe măsură. Aceta îl acuză pe Florin Salam că minte și că a luat în repetate rânduri bani de la el. Bodi a povestit cum au stat lucrurile de fapt.

‘Din respect așa pentru el pentru că îl știu de 15 ani și avem mulți prieteni comuni, i-aș sugera să-și ceară scuze. Noi ne-am întâlnit o dată față în față vorbind de acest proiect, iar lucru care nu vreau să-l fac public și să dau dovezi pentru că pot să dau dovezi.

El nu poate să mintă cu nerușinare lumea și să-și dea cuvântul de onoare. În primul rând nu are cuvânt că nu știa de afacerea asta și că era vorba de un joc, cred că suferă de amnezie că am văzut că a întrebat-o pe soția lui cum se numește. Dar când le-a cerut la băieții ăștia niște bani, era joc? Tu știi că el are un contract semnat?

Păi tu semnezi un contract și știi că este un joc așa între noi? Eu cu încă cineva am băgat o grămadă de bani în proiectul fără să-i cer lui niciun cent, el avea niște obligații. El trebuia să facă niște publicitate, să facă promovări și când se va lansa.
Am venit de două ori acasă ca să ne întâlnim deoarece eram plecat în străinătate. Înainte de Crăciun m-am dus la el acasă și mi-a zis că băieții i-au promis… și i-am zis n-am nicio treabă cu ce i-au promis, iar de acum înainte să vorbească cu mine.”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, la Antena Stars.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com