ALEX BODI, ÎN PERICOL! BIANCA DRĂGUȘANU A FOST CITATĂ DE DIICOT

Este știrea momentului! Bianca Drăgușanu a fost citată la DIICOT Craiova, în calitate de martor în dosarul de proxenetism în care fostul ei soț, Alex Bodi, este anchetat. Astfel se pare că războiul dintre cei doi foști va avea mult mai multe episoade decât ne-am fi așteptat. 

Fosta soție a lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu,  urmează să se prezinte în fața magistraților astăzi, în jurul prânzului, deoarece a fost citată în calitate de martor, în dosarul în care este anchetat afaceristul din Mediaș. Tot în același dosar a fost auditată ca martor și Iulia Sălăgean, femeia cu care Alex Bodi are o fetiță. Alex Bodi pare că vrea să regleze „conturile” cu fosta sa soție și  a deschis o acțiune în instanță, pe rolul judecătoriei din Mediaș, ce are ca obiect stabilire domiciliu minor, iar în dreptul pârâtului figurează numele Iuliei Sălăgean. Aparent, ”fostul” Biancăi Drăgușanu ar vrea ca fiica lui să locuiască alături de el, în vila din Pipera.”Nu este deloc adevărat, sunt niște speculații cum că ar exista vreun război între mine și Iulia. Total greșit și faptul că eu vreau să-i iau fata, nu am de ce să-i iau fata! Când am divorțat, au fost puse anumite condiții, iar acum, că s-au mutat la București și au schimbat domiciliul, aș vrea să restabilim anumite reguli referitoare la domiciliul fetiței și obligațiile mele.

Pe lângă faptul că am avut un mic incident, noi nu ne aflăm în vreun conflict, chiar mi-a dat fetița când au fost finii mei să o ia. Eu plătesc pensia în continuare și totul va decurge cum se va stabili din punct de vedere juridic, cu acordul nostru”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu l-a reclamat pe Alex Bodi pentru agresiune

Bianca Drăgușanu a pornit un război crunt după ce o fostă prietenă sau un fost prieten a oferit publicității o poză în care apare cu fața tumefiată și a precizat c-ar fi după o bătaie primită de la Alex Bodi. În realitate, fotografia a fost realizată după o blefaroplastie – intervenție chirurgicală la nivelul pleoapelor prin care se corectează surplusul de piele, acel exces care apare în procesul de îmbătrânire sau din cauza conformației. În plus, cunoscuta afaceristă de mărturisit că procesul pe care i-a deschis lui Alex Bodi pentru agresiune se află în curs… Informația surprinzătoare a fost însoțită de mai multe imagini și filmări șocante imortalizate, după ce a fost bătută de fostul ei soț.

“Pentru pozele în care am fost snopită, repet, am depus o plângere penală, de care se ocupă avocatul meu. În momentul de față, mi se pare că e în curs”, a declarat fosta prezentatoare într-o înregistrare urcată pe Instagram Stories.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com