ALEX BODI O „TRADUCEA” PE BIANCA DRĂGUȘANU DE APROAPE UN AN DE ZILE. CÂND ȘI-A FĂCUT APARIȚIA ÎN PEISAJ AMANTA AFACERISTULUI

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns din nou în fața unei despărțiri, care de această dată chiar pare să fie una definitivă. Dacă după despărțire, Bianca a ales să se reculeagă într-o vacanță exotică, Alex Bodi pare că s-a întors în brațele celei care i-a mai alinat suferința și în trecut.

Deși Alex Bodi se afla într-o relație cu Bianca Drăgușanu, se pare că în umbră a stat mereu Daria Radionova. Deși a negat de cele mai multe ori, s-a aflat că afaceristul avea o relație secretă cu ea încă din februarie. 

Potrivit SpyNews.ro Alex Bodi și Daria au o relația încă din luna februarie. Se pare că milionarul a convins-o pe amanta sa să-i rămână alături, cu promisiunea că într-o zi cei doi vor forma un cuplu oficial, iar relația cu Bianca Drăgușanu este doar de „ochii lumii”.

Alex Bodi și Daria Radionova

Deși se afișa mereu cu Bianca, Alex Bodi a reușit să ducă în paralel și relația cu Daria. Iar acum, după despărțirea de blondină, afaceristul pare că a decis să nu se mai ascundă. Alex Bodi s-a afișat public cu Daria. 

Milionarul a decis să își introducă amanta în cercul de prieteni al Biancăi Drăgușanu. Cei doi au mers la restaurantul preferat al divei, acolo unde își petrecea serile alături de Bodi și prieteni. Se pare că acesta a introdus-o în cercul de paropiați și este hotărât de această dată să își asume relația.

Mai mult, potrivit sursei citate, se pare că Bianca Drăgușanu ar fi aflat despre idila celor doi și despre vacanțele lor luxoase în Germania sau Monaco. Dar iubirea pentru afacerist a fost mai puternică și blondina a ales să ierte și să uite de fiecare dată.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com