ALEX BODI RĂMÂNE ÎNCĂ O LUNĂ ÎN AREST LA DOMICILIU. DE CE I-AU RESPINS MAGISTRAȚII CONTESTAȚIA

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de problemele cu legea cu care se confruntă ”fostul” Biancăi Drăgușanu.

a

Alex Bodi rămâne, în continuare, plasat în arest la domiciliu, unul de cinci stele, dacă e să luăm în calcul fie și doar party-urile pe care le organizează în vila sa din Pipera.

Ce au hotărât magistrații

În urmă cu doar câteva zile, magistrații de la Tribunalul Dolj au admis propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și au prelungit cu 30 de zile durata măsurii preventive impusă lui Alex Bodi și altor doi inculpați din mega-dosarul de trafic de persoane și proxenetism.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova în baza art. 222 şi urm. CPP: Prelungeşte durata măsurii arestării la domiciliu a inculpaţilor Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru, dispusă prin încheierea nr.233/18.12.2020 a Curţii de Apel Craiova, pe o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 16.02.2021 şi până la data de 17.03.2021, inclusiv.

Respinge cererile de modificare a conţinutului măsurii arestului la domiciliu formulate de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Narcis Dumitru şi Lăcătuş Marius Adrian. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar formulată de inculpatul Bodi Alexandru Nicolae.

În baza art.275 al.3 CPP: Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în Camera de Consiliu”se arată în decizia judecătorilor.

Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile

A contestat decizia de prelungire a arestului

Nemulțumit de decizia autorităților, Alex Bodi a contestat prelungirea măsurilor preventive. Din câte se pare, fostul soț și iubit al Biancăi Drăgușanu nu a prea avut noroc. Și asta pentru că, în cursul zilei de miercuri, judecătorii de la Curtea de Apel Craiova s-au pronunțat în cazul acestuia.

Instanța a respins ca nefondată contestația controversatului afacerist din Medias. Astfel că fostul iubit al Biancăi Drăgușanu rămâne cu cele de 30 de zile de arest la domiciliu și va fi și nevoit să achite suma de 150 de lei drept cheltuieli judiciare.

”În baza art. 204 C.pr.pen., respinge contestaţia declarată de inculpatul BODI ALEXANDRU NICOLAE împotriva încheierii nr. 39 din 9 februarie 2021 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, pronunţată în dosarul nr. 8851/63/2015/a64, ca nefondată.

În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen, obligă inculpatul la plata sumei de 150 lei cu titlu de cheltuieli judiciare statului. Definitivă. Pronunţată în Cameră de Consiliu, azi, 17 februarie 2021”, se arată în decizia instanței.

Judecătorii au prelungit cu 30 de zile măsura preventivă în cazul lui Alex Bodi

În război cu fosta iubită, Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit în urmă cu patru luni, însă între cei doi a început un război cu declarații și dovezi-bombă ale relației lor agitate. Una dintre acest dovezi constă în video-ul cu Bianca de pe șosea, în timp ce merge pe lângă mașini care circulă cu peste 100 de kilometri la oră.

Atât Alex Bodi, cât și Bianca Drăgușanu și-au refăcut viețile după despărțire. În timp ce afaceristul din Mediaș – implicat într-un dosar stufos de proxenetism și trafic de persoane – trăiește, o poveste de dragoste alături de Daria Radionova, iubita lui de la Londra, Bianca Drăgușanu a „bifat” o nouă relație, pe cât de scurtă, pe atât de tumultuoasă, cu Gabi Bădălău.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com