Alex Bodi, replici năucitoare cu o altă femeie. ”De unde ai luat-o pe Bianca?”

Alex Bodi a avut un schimb de replici șocante pe rețelele de socializare, imediat după despărțirea deBianca Drăgușanu. 

a

Despărțirea dintre Bianca și Alex Bodi stârnește controverse

Relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a ajuns din nou la final. Mai mult, afaceristul și fosta prezentatoare TV și-au spus din nou ”adio”, însă, scandalul dintre cei doi este departe de a se fi terminat.  Mai mult, blondina a fost cea care a făcut publică despărțirea, iar afaceristul a confirmat totul. După despărțre, fanii acestora s-au împărțit în două tabere și nu auezitat să își exprime părerea.

Una dintre admiratoarele lui Alex Bodi, nu a ezitat și i-a lăsat un comentariu afaceristului pe conturile de socializare. Mulți fani ai afaceristului au pus-o la zid pe Bianca și nu au ezitat să își exprime părerea cu privire la relația dintre cei doi. Una dintre admiratoarele iubituluia  vrut să știe de ce Bodi a iubit-o pe Bianca, având în vedere trecutul tumultuos pe care aceasta îl are.

„Scuze…chiar nu vreau să fiu rea și să te supăr, însă tu pe Bianca de unde ai luat-o? SIncer și ea era una din ele la început și tu știi destul de bine povestea. Să ai o zi faină și sper să nu te supere comm-ul meu”, a scis admiratoarea afaceristului, potrivit impact.ro.

Afaceristul este cunoscut pentru modul în care face lucrurile. Deși nu preferă scandalul, Alex Bodi nu a ezitat și a răspuns de data aceasta. Alex Bodi pare să fi trecut foarte repede peste ruptura de focoasa blondă, însă s-a declarat mulțumit d emodul în care Bianca s-a purtat cu el.

„Nu am de ce să mă supăr. Eu am luat-o din „priviri”…cum a fost cu mine e ceva, acum că e singură sau ce a făcut în trecut e problema ei. Nu mă leagă nimic de ea, deci e liberă și deschisă la orice. Zi bună!”,a fost replica dată de afacerist.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com