ALEX BODI ȘI-A DAT ÎN JUDECATĂ FOSTA SOȚIE. CE IMPLICĂ PROCESUL?!

Disputa dintre Alex Bodi și fosta soție pare departe de a se încheia! Controversatul afacerist din Mediaș, care este implicat într-un mega-dosar de trafic de persoane și proxenetism, a chemat-o pe „ex-jumătate” în fața instanței. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de cel mai recent proces deschis de fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

În ce constă disputa

În afara amplului dosar în care este acuzat de proxenetism, șantaj și trafic de persoane, Alex Bodi duce și o altă luptă în instanță, cu fosta parteneră de viață, Iulia Sălăgean. După ce a fost acuzat că a agresat-o, controversatul afacerist din Mediaș a contraatacat.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, Alex Bodi a deschis o acțiune în instanță, pe rolul judecătoriei din Mediaș, ce are ca obiect stabilire domiciliu minor, iar în dreptul pârâtului figurează numele Iuliei Sălăgean. Din câte se pare, ”fostul” Biancăi Drăgușanu ar vrea ca fiica lui să locuiască alături de el, în vila din Pipera, acolo unde acesta se află în arest la domiciliu. 

Cu siguranță, controversa dintre Alex Bodi și Iulia Sălăgean se anunță una de lungă durată. CANCAN.RO promite că o să vă țină la curent cu toate noutățile care vor apărea în acest caz. 

Musculosul nu e doar „inculpat” în justiție, ci și „reclamant”. Alex Bodi și-a dat în judecată fosta soție

Iulia, bruscată de Alex Bodi?!

Controversa dintre Alex Bodi și fosta lui soție a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Femeia venise să-și ia fetița de acasă de la Bodi, doar că acesta nu ar fi fost de acord. Iar de aici și până la un scandal nu ar mai fi fost mult. În momentul în care Iulia a ajuns în fața casei lui Bodi, acesta i-ar fi spus că nu-i permite să plece cu fetița. În acel moment, Iulia ar fi încercat să intre în casă, doar că Bodi ar fi bruscat-o, iar la întreaga scenă ar fi asistat fiica lor, care plângea.

Potrivit surselor, se pare că era rândul Iuliei să stea cu fetița, doar că Alex Bodi nu voia să se despartă așa repede de fiica lui. Bodi voia să meargă într-un centru comercial. La ora 14:30 Iulia a ajuns la casa afaceristului, dar Bodi ar fi închis porțile ca ea să nu poată ieși. Lucrurile s-ar fi calmat doar în momentul în care Iulia a început să țipe după ajutor.

Iulia Sălăgean, mega-dispută cu Alex Bodi

Avocatul lui Bodi: ”Incidentul este un fake news”

„Punctul meu de vedere este că evenimentul sau incidentul este un fake news, creat de către fosta doamnă Bodi. Aceasta a venit ilegal pe proprietatea clientului meu. Aceasta a încălcat legea şi hotărârea judecătorească care îi interzicea să ia legătura cu clientul meu. În mod fals a informat opinia publică că ar fi fost agresată sau că ar fi fost jignită de către cel pe care îl apăr. În realitate, nu a existat niciun incident de nicio natură.

Şi-a creat în mod fals un pretext, iar noi am anunţat imediat poliţia care a sosit în câteva minute la faţa locului, iar ofiţerii de poliţie au întocmit documentele legale pe baza vizionării tuturor filmărilor făcute de camerele de înregistrare de la locuinţa clientului meu, şi care au constatat fără echivoc că acesta nu are absolut nicio implicare în aşa-zisul eveniment.

În momentul în care autorităţile au verificat şi au constatat că acesta nu are nicio implicare şi este nevinovat, bineînţeles că nu poate să suporte nici consecinţele legiNoi vom urma calea legală, vom depune probele la autorităţile competente, parchet, instanţe judecătoreşti, şi vom solicita la rândul nostru luarea celor mai drastice măsuri împotriva ei pentru maniera în care a creat în mod artificial acest demers”, a declarat avocatul Cătălin Dancu pentru o televiziune din România.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com