ALEX VELEA, FOC ȘI PARĂ DUPĂ CE ANTONIA A FOST JIGNITĂ DE ABI TALENT, ÎN NOUA LUI PIESĂ: „TREBUIE SĂ AI BUN SIMȚ ȘI DECENȚĂ”

Abi Talent a lipsit din lumina reflectoarelor mai bine de 2 luni, însă revenirea acestuia a fost una în forță. Tânărul trapper a lansat o melodie în care îi atacă dur pe Alex Velea și Antonia, iar Velea s-a arătat a fi extrem de dezamăgit de comportamentul lui Abi Talent, pe care îl acuză că s-a luat nu numai de el, ci și de Antonia și copiii pe care îi au împreună.

a

Diss-ul lansat de Abi Talent la adresa lui l-a deranjat extrem de mult de Alex Velea, care s-a arătat a fi nervos mai mult din cauza faptului că în melodie, Abi Talent cântă versuri dure și la adresa Antoniei, dar și la adresa celor doi copii pe care artiștii îi au împreună.

“Și toată lumea știe că am stil italiano, Antonia io ti amo, semnat Abi Castellano/ V-ați da toată viața pentru-o zi din viața mea/Iau toate vedetele din țară la mișto/ Fac numai euro, zeci de mii de euro și fac muzică la mișto/ Frumoasa și bestia, Velea și Antonia/ Dar păcat că nu știm care dintre voi e femeia/ E timpul ca Velea să facă un test AND/ Să vedem dacă, pe bune, ăia sunt copiii lui”, sunt numai câteva dintre versurile melodiei lui Abi Talent, la adresa lui Alex Velea.

Alex Velea, foc și pară pe comportamentul lui Abi Talent

Alex Velea s-a arătat a fi extrem de dezamăgit de faptul că Abi Talent i-a jignit atât iubita, cât și copiii. Pentru impact.ro, artistul a dezvăluit că nu i se pare normal ca Abi să se ia de familia lui și că nu are ce să mai comenteze la adresa lui și a educației pe care o are.

“În viață trebuie să ai bun simț și decență. Te mai cerți ba pe muzică, ba pe altele, dar nu te legi de familia omului. El s-a luat de familia mea, de nevastă, de copii, de tot ceea ce a putut. Antonia a suferit prea mult din acest motiv, deci nu am ce replică să dau unei asemenea persoane, educația vorbește de la sine. Am alte lucruri mai importante de făcut. Fiecare pasăre moare pe limba ei”, a transmis Alex Velea, pentru sursa citată.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com