Alex Velea sare la gâtul lui Cătălin Măruță. „Calcă pe cadavre”

Alex Velea se află într-un conflict aprig cu Cătălin Măruță. Artistul a fost prezent în cadrul podcastului lui Speak unde a abordat și subiectul conflictului pe care el și Antonia îl au cu prezentatorul TV.

Alex Velea a vorbit despre conflictul pe care îl are cu Măruță

Alex Velea a precizat că nu există emisiune în care prezentatorul să nu pomenească numele lui și a soției sale, Antonia. Cântărețul este deranjat de faptul că Măruță îi cheamă rudele fostei sale soții pentru a-l vorbi de rău. Un al aspect care l-a supărat pe Alex Velea a fost faptul că prezentatorul i-a sunat mama pentru a discuta cu ea pe tema conflictului dintre cei doi.

Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa. N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam. A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «Doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu„, a declarat Alex Velea.

Nici Antonia nu l-a iertat pe Măruță

Antonia este și ea foc și pară pe Cătălin Măruță. Artista și-a exprimat opinia despre prezentator în mediul online. Cântăreața îl acuză pe prezentator de faptul că acesta încearcă să facă audiență cu orice preț și că s-a săturat ca numele ei și al familiei ei să fie subiect de presă în toate edițiile emisiunii lui.

Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că ”producătorii sunt de vină.„, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com