Alex Velea și-a abandonat bunica. Mamaia Virginica a rămas a nimănui. „L-am învățat de toate”

Alex Velea și-a abandonat bunica.

Alex Velea și-a abandonat bunica. Mama Virgina își strigă durerea după ce a fost abandonată de familia sa. Bunica artistului trăiește singură într-o casă din Craiova și nu știe la cine să mai apeleze pentru a o ajuta. Femeia speră ca nepotul și fiul ei să o îngrijească la bătrânețe.

Alex Velea și-a abandonat bunica. Mamaia Virginica a rămas a nimănui. „L-am învățat de toate”

Alex Velea si bunica sa

Femeia spune că ea l-a ajutat pe Alex Velea când era mic, îngrijindu-l când părinții săi erau plecați. Cu toate astea, se pare că artistul a abandonat-o pe bunica sa. Alex Velea și-a tatuat chipul bunicii sale pe braț, dar timpul încărcat nu-i mai permite să o mai viziteze.„Alex nu a mai venit să mă vadă, m-am supărat pe el. Am răcit la rinichi, plecam pe jos, prin iarnă grea, și mă ducem la el, să nu îl las singur acasă. Primii pași pe care i-a făcut, eu l-am învățat. L-am învățat de toate, să mănânce roșii, brânză. Îi mergea mai bine mintea lui Alex decât tatălui său. Nici nu mă întreabă dacă am bani sau nu”, a mai spus Mama Virginica. Octogenera își dorește ca fiul său, singurul moștenitor al apartamentului în care aceasta locuiește, să îi dea procură și să cedeze proprietatea spre vânzare, unei femei care s-a ocupat în ultimii ani de aceasta. Dar, potrivit norei bunicii, acest lucru nu va fi posoibil.

Ce spune mama lui Alex Velea

Ulterior, mama lui Alex Velea a contrazis-o pe bătrâna care susține că a fost abandonată de familia sa. Bunica artistului are o pensie de 1.700 de lei și se plânge că nu se descurcă singură cu banii, având în vedere că banii se duc pe medicamente. Constanța Velea a declarat în cadrul emisiunii de la Acces Direct că familia i-a oferit bătrânei multe soluții pentru a avea o bătrânețe liniștită, dar aceasta nu a acceptat nicio variantă. Mai mult, mama artistului spune că a angajat o vecină pentru a avea grijă de ea, dar mamaia Virginica s-a purtat urât cu ea.

Se pare că familia Velea i-a cerut bunicii să se mute la București pentru a fi alături de rudele sale, dar aceasta a refuzat din nou. De asemenea, nici cu varianta de a locui la un cămin privat de bătrâni nu este de acord. Constanța Velea a spus că Alex nu o mai caută pe bunica sa pentru că aceasta l-ar fi dat afară din apartament pentru că ar fi stricat ceva. „E posibil după 40 de ani să vorbești asemenea baliverne? Spune că l-ai dat afară pe nepotul dumitale. Ăsta e motivul pentru care nu a mai fost la Craiova”, a declarat mama lui Alex Velea. Mama cântărețului a mai spus că octogenara nu s-a interesat la rândul ei de soarta fiului ei, care are probleme de sănătate, având o carotidă înfundată.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com