Alexandra ESTE VIE si in ALTA TARA! Conversatie halucinanta din dosarul DIICOT! Cine este tanarul despre care se spune ca este implicat in rapirea fetei

La aproape un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu, o conversație ce a avut loc între o prietenă de-ale fetei și un tânăr care recunoaște că a ajutat la răpirea mai multor copile schimbă complet situația. Cu toate că Alexandru Cumpănașu a depus discuția ca și probă, tânărul nu a fost niciodată identificat sau audiat, susține unchiul Alexandrei Măceșanu.

a

Conversația ajunsă în spațiul public a avut loc între o bună prietenă a Alexandrei Măceșanu și un tânăr, la câteva zile de la dispariția fetei. Atunci, prietena Alexandrei a aflat de la individ mai multe detalii, după ce a fost abordată de acesta.

Discuția dintre cei doi
„Bună, știi ceva de Alexandra?

Nu știu nimic de ea, din păcate.

Au dus-o în altă țară.

De unde știi tu?

Deci…sunt un băiat. Alexandra s-a urcat într-o mașinăși în acea mașină era un om pe care îl știu eu. Și el duce fete la prostituție.

Ești sigur despre ce vorbesti? Dă-mi mai multe detalii despre acel om

Știi unde este Alexandra în acest moment? Dacă știi, spune-mi, te rog, să putem face ceva.

În seara asta o duce în altă țară.

Și până acum unde a ținut-o?

Aici chiar nu știu. Tu îți dai seama că dacă zici cuiva, mai ales la poliție, am belit-o? Dacă zici, măcar nu zi de mine.

Nu, îți dai seama că nu o să te bag pe tine. Doar tu ne poți ajuta, gândește-te puțin.

Știu asta, m-am gândit la asta dar dacă o iau pe Alexandra de acolo, eu dispar (…) Doar îți zic să te păzești și tu. El a pus ochii pe multe fete de acolo si cică mă pune pe mine să vorbesc cu voi și după să ne vedem și vine să vă ia.”

Alexandru Cumpănașu a depus conversațiile ca probe, dar potrivit acestuia, tânărul nu a fost audiat de anchetatori. Unchiul Alexandrei Măceșanu a declarat la RTV că a vorbit personal cu individul și, după ce a spus că știe ce s-a întâmplat cu fata „a închis dialogul”.

„Nu au fost interesați nici de asta, nici de alte probe. Oamenii de la politie au ignorat toate informaţiile pe care le-am dat în acele momente”, a mai spus Cumpănașu la RTV.

Sursa: rol.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com